NAJSVEČANIJI DIO GODINE

Galerija | Rijeka je u blagdanskom ruhu, svečano okićena čeka današnje paljenje lampica! Pogledajte fotografije raskošnog Korza

U subotu, 26. studenog u 17 sati na Koblerovom trgu bit će upaljena prva svijeća na adventskom vijencu, a uz prigodni program u 18 sati bit će upaljena i blagdanska rasvjeta na Korzu

Prvu svijeću upalit će riječki nadbiskup monsinjor Mate Uzinić. Uz voditelja Josipa Krmpotića, posjetitelji će moći uživati u nastupu The Mystic Rose ansambla i zbora Schola Cantorum.

Nakon paljenja prve svijeće na adventskom vijencu, program se seli na Korzo, gdje se u 17,30 sati očekuje nastup Prvih riječkih mažoretkinja. Nakon njih, nastupit će nizozemska skupina na štulama Close act, koja će nas svojim atraktivnim programom dovesti do trenutka paljenja blagdanske rasvjete na Korzu u 18 sati.

Po prvi puta ove godine, na Koblerovom trgu će uz ugostiteljsku ponudu biti postavljena pozornica za izvođenje glazbenih programa, namijenjenih prvenstveno mlađoj populaciji, a već tradicionalna bogata ugostiteljska ponuda posjetitelje očekuje i na Trgu riječke rezolucije te na Trgu 128. brigade čime Rijeka Advent kreće u svom punom opsegu.

Uz gastro specijalitete, božićne dekoracije i živu muziku, od subote kreće i Adventiranje kod Kazališta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari