JEDVA ČEKAMO

U subotu počinje Advent na Koblerovom trgu! Grijani šator, odlična glazba i gastro zalogaji samo su dio ponude

Jedan od omiljenih riječkih trgova, Koblerov trg, i ovih će blagdana Riječanima i njihovim gostima ponuditi mnoštvo gastronomskih i glazbenih užitaka i to već od ove subote, 26. studenog 2022.g. kada počinje – Advent na Koblerovom!

Program će potrajati sve do kraja godine, a ovoga će puta svi željni riječke blagdanske atmosfere biti zaklonjeni od kiše i vjetra, zahvaljujući natkrivenom grijanom šatoru, dekoriranom od strane riječkog umjetnika Vladimira Tomića.

Pozornicu u šatoru postavlja dBoki, što jamči sjajan razglas, atraktivnu rasvjetu i scenografiju te disko kugle, koje će posjetitelje vratiti u zlatno doba plesne glazbe i diskoteka, uz nastupe renomiranih DJ-a, a moći se pratiti i utakmice Hrvatske na SP-u u Kataru. 

Sudionici i organizatori ovogodišnjeg Adventa na Koblerovom, a to su “Garcon bar”, Bistro-pizzeria „Maslina na Zelenom trgu“ i “Fiorello pub”, svoje će posebne blagdanske gastro bravure ponuditi u tri adventske kućice, što će zadovoljiti svačija nepca.

“Maslina na Zelenom trgu” priprema Calzone pulled pork, Roast beef sandwich, Cubano sandwich kao i Veggie Edgy – opciju za vegane i vegetarijance, a sve uz butelje legendarnog Simčičevog Sivog Pinota ili Cabernet Sauvignona, domaćih rakija i likera. Fiorello pub i Garcon bar pripremat će Hot Punches (Figaro, Apple pie, Wild Irishman, Hot Jerry), Hot Shots (Irish caramel, Dark chocolate, Maslina badem i suha smokva) kao i druga iznenađenja.

Posebno je atraktivan ovogodišnji glazbeni program pod nazivom “Disco Fever Funky Town”, u kojem nastupaju renomirani riječki DJ-i, koji će posjetitelje rasplesati urbanom plesnom glazbom, ali i hitovima ’70-ih, ’80-ih i ’90-ih godina.  Oni su DJ Voljen, DJ Jakša, DJ Tommy i DJ Sale For Love, a zasvirat će i Techno Vikings, Feđa, The Funkables i Reaktivo Band. Usto, na velikom će se ekranu moći pratiti i nastupi hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Advent na Koblerovom otvara se u subotu, 26. studenog, oko 19 sati svirkom legendarnih Techno Vikingsa i DJ-a Voljena, koje će uslijediti nakon paljenja prve adventske svijeće na Koblerovom trgu, što je na programu od 17 sati. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari