Rijeka ne povlači Matanićev spot o EPK, dosad je na YouTubeu pregledan 100.000 puta!

“Spot je na YouTubeu do sada pregledan preko 100.000 puta što smatramo velikim uspjehom”, ističu iz Grada Rijeke

“Nakon jučerašnje prvoaprilske šale Novog lista objavljene na zadnjoj stranici tiskanog izdanja i na portalu Novog lista o tome da „Rijeka povlači Matanićev spot o EPK“, tijekom današnjeg dana neki mediji ovu šalu prenose kao stvarnu vijest, a dio građana obratio se Gradu Rijeci negodujući zbog „povlačenja spota“, obavještavaju nas iz Grada Rijeke.

“Kako 2. travnja više nije datum za zbijanje šala, iz Grada Rijeke javljamo da Rijeka ne povlači navedeni promotivni spot. Dapače, pozivamo sve medije i sve građane da ga sa You tube kanala Turističke zajednice Grada Rijeke (https://www.youtube.com/watch?v=BjZzIefYRc4), prenose putem vlastitih društvenih mreža.

Spot je na navedenom kanalu do sada pregledan preko 100.000 puta što smatramo velikim uspjehom”, ističu iz Grada Rijeke.

“Novom listu čestitamo na očito uspješnoj prvoaprilskoj šali i poručujemo da se u prvoaprilskom duhu – ne ljutimo”, zaključili su iz Grada Rijeke.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari