RIJEKA – POŽELJNA FILMSKA LOKACIJA: U nedjelju zbog snimanja filma za sav promet privremeno zatvoren dio Demetrove ulice

Duž dionice zabrane prometovanja biti će zabranjeno parkiranje vozila

Za potrebe snimanja scena za film te na temelju zahtjeva producenta Ambasada film d.o.o. iz Dubrovnika, u nedjelju 3. rujna 2017. godine, u vremenu od 07:00 do 19:00 sati, za sav promet bit će zatvoren dio Demetrove ulice u Rijeci i to od raskrižja sa Ulicom Riva Boduli do raskrižja sa Matačićevom ulicom, u ukupnoj dužini od cca 185 metara.

Osim što će se dionica Demetrove zatvoriti za sav promet, duž dionice zabrane prometovanja biti će zabranjeno parkiranje vozila te će se ista ukloniti specijalnim vozilom „PAUK“ u nadležnosti poduzeća Rijeka Plus d.o.o.

Tijekom perioda zatvaranja dijela Demetrove ulice, sav promet iz Ulice Riva Boduli preusmjeriti će se Ulicom Senjsko pristanište do raskrižja sa Demetrovom ulicom te dalje Demetrovom i Wenzelovom ulicom do Ulice Ivana Zajca. Kako privremeno zatvaranje dijela Demetrove ulice za prometovanje ne utječe na prometovanje Zagrebačkom ulicom te Matačićevom ulicom, na istima neće doći do promjene režima prometovanja.

U cilju realizacije navedene regulacije prometa, u Ulici Riva Boduli te u Demetrovoj ulici postavit će se privremena prometna signalizacija. Mole se svi sudionici u prometu za strpljenje, kao i da poštuju privremenu regulaciju prometa.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari