RIJEKA Priveden Branko Rafajac, osumnjičeni za ubojstvo maloljetnice s Malog Lošinja

15.2.2020., Rijeka - Privodenje Branka Rafajca osumnjicenog za ubojstvo maloljetne osobe s Malog Losinja. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Branko Rafajac je uhićen te se provodi daljnje kriminalističko istraživanje

Jučer je u ranim jutarnjim satima, u Malom Lošinju, šesnaestogodišnju djevojku nožem izbo 41-godišnji muškarac. On je upao u kuću u kojoj je djevojka živjela s roditeljima. Ubojica je nožem krenuo na majku, a ubo je kćer koja ju je pokušala obraniti.

Policija za RTL Danas o tragediji u Malom Lošinju: ‘Nema povezanosti između počinitelja i žrtve’

Otkriveno tko je osumnjičenik za ubojstvo djevojke! ‘Već je trebao biti priveden…’

Strava u Malom Lošinju: Maloljetnica pronađena mrtva na stubištu zgrade, sumnja se na ubojstvo

Hitna je pokušala oživjeti srednjoškolku koja se, kada je ubojica ušao u dvorište, pripremala za školu, no spasa joj nije bilo. Prema zasad poznatim informacijama, ubojica je psihički rastrojen muškarac kojeg žrtva i njezina obitelj nisu ni poznavali. U njihovu kuću došao je tražeći bivšu partnericu, koja ondje ni ne živi.

Pomoćnik načelnika za krim policiju Irdin Mujačić, koji je bio na očevidu, za RTL Danas je rekao da policija “do sad nije utvrdila povezanost između počinitelja i žrtve”.

Branko Rafajac je uhićen te se provodi daljnje kriminalističko istraživanje. Od ranije je poznat policiji zbog počinjenja prekršaja u sferi kršenja javnog reda i mira te zbog zlouporaba droga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari