VEČERAS HRVATSKA STAJE

Galerija | Rijeka se priprema za najvažniju utakmicu! Na jarbolima riječkih tvrtki istaknute zastave kao podrška ‘Vatrenima’

Hrvatska nogometna reprezentacija danas od 20 sati igra svoje drugo polufinale Svjetskog prvenstva za redom. Ovoga puta protivnik je moćna Argentina predvođena Leom Messijem

Izabranici Zlatka Dalića u četvrtfinalu slavili su protiv Brazila nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca i tako izbacili prvog favorita ovog natjecanja.

U cijeloj Hrvatskoj zavladala je navijačka euforija, potražnja za navijačkim rekvizitima je ogromna o gotovo svi gradovi osigurali su organizirano gledanje utakmice na najvećim gradskim trgovima.

U Rijeci će se utakmica večeras organizirano pratiti na Trsatskoj gradini i na Trgu Republike Hrvatske.

Navijačka groznica trese i Rijeku i to je primjetno na svakom koraku!

Građani zaogrnuti zastavama i kapicama s nadaleko prepoznatljivim crvenobijelim kvadratićima, automobili s istim znakovljem, na sve strane zastavice, majice s brojevima i imenima igrača Vatrenih….

Rijeka – Navijači prate utakmicu Hrvatske i Brazila u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u nogometu. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Sveopćem navijačkom zanosu priključile su se i poznate riječke tvrtke zamjenom svojih zastava na pročeljima ili krovovima pogona.

Jadrangalenski laboratorij na Svilnom i Adria P. A. na Škurinjama istakli su velike, 4-metarske zastave u znak podrške Vatrenima!

Nacionalnim i nogometnim obilježjima ukrašeni su i izlozi trgovina u Rijeci i okolici, a privrženost Vatrenima isticanjem zastava prisnažile su i brojne druge riječke tvrtke.

A što će tek biti kada osvojimo naslov svjetkih prvaka u nogometu, ne možemo u ovome trenutku niti zamisliti…!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari