HVALA VAM!

Riportal u prosincu u TOP 20 svih portala u Hrvatskoj po čitanosti!

Foto: Riportal - Pixsell
Godinu u kojoj je proslavio 5. rođendan, ali i bremenitu brojnim teškim nedaćama, najčitaniji nezavisni news portal na riječkom području i u Primorsko-goranskoj županiji završio je u velikom stilu. Zahvaljujući ponajviše Vama, našim vjernim čitateljima!

Prema najrelevantnijem i najpreciznijem istraživanju čitanosti internetskih medija u Hrvatskoj (izvor: gemiusAudience), Riportal je u prosincu 2020. ostvario apsolutni rekord od svojeg osnutka i iznova potvrdio fenomenalan rast u ovoj godini!

Prema rezultatima gemiusAudiencea, Riportal je u prosincu posjetilo 550.032 čitatelja koji su generirali gotovo 2,7 milijuna otvaranja stranica, čime se najjači internetski medij na riječkom području i šire učvrstio u TOP 5 najčitanijih regionalnih/lokalnih portala u Hrvatskoj.

Rezultat je to koji dokazuje da su naši korisnici prepoznali kvalitetu, vjerodostojnost, relevantnost, kao i povjerenje u informacije koje im pružamo. Baš to je značajno utjecalo na činjenicu da se Riportal u prosincu pozicionirao u TOP 20 svih portala u Hrvatskoj po čitanosti.

“Ovaj je rezultat plod marljivog rada cijele redakcije koja svakodnevno, iz sata u sat, želi pružiti najtočniju i najrelevantniju informaciju u najkraćem mogućem roku. Vjerujem da su naši čitatelji to prepoznali i nagradili pa zato uspjeh nije izostao”, izjavio je Robert Zeneral, glavni urednik Riportal.

Naravno, pozicija lidera na riječkom području, ali i jednog od najčitanijih regionalnih portala u Hrvatskoj, obvezuje da i u 2021. godini nastavimo raditi vrlo kvalitetno i angažirano kako bismo zadržali postojeće i osvojili nove čitatelje. Hvala vam još jednom!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari