U ORGANIZACIJI MO HARTERA

Galerija | RJEČINA PRETVORENA U KUPALIŠTE! Sunčanje, točanje nogu, picigin, kajak, supanje – pogledajte ovu zabavu u centru Rijeke!

I to su samo neke od brojnih aktivnosti koje je Mjesni odbor Hartera pripremio za sve one koji žele izbjeći gužve na plaži i uživati u ugodnom društvu.

Rječina se danas pretvorila u kupalište. Sunčanje, kupanje, točanje nogu, picigin, samo su neke od brojnih aktivnosti koje je Mjesni odbor Hartera pripremio za sve one koji žele izbjeći gužve na plaži i uživati u ugodnom društvu. Više u videoprilogu Kanala Ri.

“Današnji događaj uz našu plažu na Rječini obuhvaća niz raznolikih aktivnosti, od radionica za sve uzraste do raznih sportskih aktivnosti. Imamo jedan film, imamo koncert”, kaže Marin Nižić iz Udruge Urbani separe.

Posjetitelji su mogli razgledati i izložbu koja donosi 12 autorskih radova na temu odnosa Rječine i grada. Cilj događaja je povezati ljude s povijesno važnim gradskim područjima.

“Današnje događanje kao i većina aktivnosti Mjesnog odbora Hartera i stvari koje radi Udruga Urbani separe su u prvom redu namijenjene susjedima koji žive u neposrednoj blizini, ali ne samo njima nego zapravo i cijelom gradu, svim Riječankama i Riječanima”, dodaje Nižić.

Ovo je samo jedan u nizu događaja Mjesnog odbora Hartera, koji nastoji povezati susjede, inicijative i organizacije oko budućnosti najpoznatijeg zapuštenog potencijala Rijeke.

Večer će završiti koncertom riječkog glazbenika Lovre Mirtha kojeg će pratiti likovni performans umjetnika Ede Hrženjaka te projekcijom dokumentarnog mini serijala ‘Kartoline’ u organizaciji Liburnia Film Festivala.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari