ROCK ENERGIJA U RIJECI

Rock ekstaza na Zvečki uz Repetitor i KOIKOI

Zvečka festival zaključuje srpanj visokonaponskom koncertnom poslasticom: Repetitor i KOIKOI će u četvrtak 27.7. stati pred riječku publiku i ponuditi joj dvostruku dozu čiste rock energije.

Beogradska garažno-rokerska eksplozija Repetitor s razlogom važi za najenergičniju trojku u regiji, koja je svojom autentičnom rock ekspresivnošću i distorziranim ludilom poharala sve bitne pozornice u regiji, odradila nekoliko EU turneja te zatresla pozornice i u dalekoj Kini.

Sve je krenulo prije 15 godina sa sada već kultnim albumom “Sve što vidim je prvi put” i nastavilo se s “Dobrodošli na okean”, “Gde ćeš” i najnovijim izdanjem “Prazan prostor među nama koji može i da ne postoji”, s kojima je Repetitor zakucao svoje mjesto među najvažnijim bendovima regije protekla dva desetljeća.

U izgaranju na Zvečkinoj pozornici Repetitoru će se pridružiti KOIKOI, jedan od najhvaljenijih beogradskih indie bendova nove generacije koji su publiku pridobili energičnim nastupima uživo i premošćivanjem jaza između underground intime i mainstream glamura svojim vrhunskim debut albumom “Pozivi u stranu”.

Radijski spreman i direktan, gladak poput svile i razigrano glasan, njihov neortodoksni pop zvuk ima samo jednu misiju: da vam uđe u glavu i tamo ostane!

Ne sumnjamo da će nakon ovog premijernog riječkog nastupa na vanjskom terenu Boćarskog doma Podvežica KOIKOI fino podebljati bazu svojih fanova.

Ulaznice po cijeni od 10 eura nalaze se u pretprodaji u sustavu Entrio, Dallas Music Shopu, Pajol Baru, Caffe Baru Skradin, Celtic Caffeu Bard i Klubu Mladih Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari