SANACIJA KOLNIKA Od srijede radovi na Bulevardu i Trsatu, „dvojka“ i „osmica“ alternativnim rutama

Tijekom izvođenja radova ulice Šetalište Joakima Rakovca i Slavka Krautzeka bit će zatvorene za sav promet

Gradski prometni centar obavještava javnost da će se u srijedu, 26. srpnja izvoditi radovi na mjestimičnoj sanaciji kolnika u ulicama Šetalište Joakima Rakovca (u cijeloj dužini ulice) i Slavka Krautzeka između kućnih brojeva 1 i 19 (na području mjesnih odbora Bulevard i Grad Trsat).

Radovima će se pristupiti u sklopu redovitog održavanja nerazvrstanih cesta na području Grada Rijeke, a ugovorni izvođač radova je tvrtka Ceste-Rijeka, d.o.o., Kukuljanovo.

Tijekom izvođenja radova navedene ulice bit će zatvorene za sav promet, a linije javnog gradskog prijevoza 2 i 8 privremeno će prometovati alternativnim trasama.

Ulica Šetalište Joakima Rakovca će se zatvoriti za promet od raskrižja sa ulicama Mihanovićevom, Krimeja i Ivana Gorana Kovačića do Frankopanskog trga, dok će Ulica Slavka Krautzeka biti zatvorena za promet od Frankopanskog trga do raskrižja sa Ulicom Vrlije.

Za vrijeme izvođenja radova promet osobnih i dostavnih vozila usmjeravati će se prema naseljima Trsat i Strmica Marohnićevom ulicom, Ulicom Drage Ščitara i Ulicom Fra Serafina Schonea do raskrižja sa Ulicom Slavka Krautzeka i Trgom Viktora Bubnja.

Linija javnog gradskog prijevoza 2 za smjer Srdoči – Trsat će od raskrižju ulica Mihanovićeva -Kumičićeva – Radnička prometovati dalje ulicama Kumičićevom – Tome Strižića -Vjekoslava Dukića – Radmile Matejčić – Sveučilišna avenija, gdje će se na stajalištu u Sveučilišnoj aveniji vršiti korekcija voznog reda. Nakon toga linija 2 za smjer Trsat – Srdoči nastavlja prometovanje redovnom trasom.

Linija javnog gradskog prijevoza 8 za smjer Torpedo – Kampus prometovati će redovnom trasom prometovanja do raskrižja ulica Šetaliste Joakima Raakovca – Mihanovićeva -Krimeja – Ivana Gorana Kovačića, gdje ce se preusmjeriti Ulicom Krimeja do raskrižja sa Kumičićevom ulicom te dalje alternativnom trasom duz Kumičićeve ulice, Ulice Tome Strižica, Ulicom Vjekoslava Dukića,Ulicom Radmile Matejčić i Sveučilišnom avenijom. Linija 8 za smjer Kampus – Torpedo prometovati će redovnom trasom prometovanja.

Turistički autobus prometovati ce istovjetnom alternativnom trasom prometovanja linije 2.

Mole se svi sudionici u prometu za strpljenje do okončanja radova te da poštivanje privremene prometne signalizacije.

Također se mole svi stanari ulice Šetalište Joakima Rakovca da svoja vozila privremeno parkiraju izvan zone radova, budući da će im izlaz osobnim vozilima iz ulice za vrijeme izvođenja biti onemogućen ili krajnje otežan.

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika izvođenje radova će se privremeno odgoditi te će se radovima pristupiti u prvom narednom povoljnom terminu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views