ČESTITAMO

Savezu sportske rekreacije i Matici umirovljenika dodijeljena vrijedna priznanja

Sa svečane skupštine Hrvatskog saveza sportske rekreacije “Sport za sve” održanoj u sklopu Dana sportske rekreacije Hrvatske, predstavnici Primorsko – goranske županije su se vratili kući s lijepim priznanjima koja su potvrda kvalitetnog rada i velikog truda ljudi koji su dali sve od sebe da sportska rekreacija na ovim prostorima bilježi veliki procvat.

Savez sportske rekreacije “Sport za sve” Primorsko – goranske županije je primio godišnju nagradu “Mirko Relac”, medalju za razvoj sportske rekreacije u 2022.godini, a koju dodjeljuju Hrvatski savez sportske rekreacije “Sport za sve” i Hrvatski olimpijski odbor. Nagradu su primili Mladen Pokrajčić, predsjednik, Davorin Klobučar, dopredsjednik Saveza te Dalibor Korenić, tajnik SSR “Sport za sve”.

Hrvatski olimpijski odbor i Hrvatski savez sportske rekreacije “Sport za sve” posebnu su plaketu dodijelili Matici umirovljenika grada Rijeke, za uspješno provedena sportsko – rekreacijska natjecanja i aktivnosti “Igre za sve” na lokalnoj razini u 2022.g. Plaketa je to za postignute rezultata u organizaciji i provedbi programa za osobe treće životne dobi “Dan sportske rekreacije Hrvatske”. Nagradu je u ime dobitnika primio predsjednik Matice Emil Baumgartner.

Kako je napomenuo jedan od nagrađenih Dalibor Korenić, priznanja su potvrda da se trud isplati i da sportska rekreacija u Hrvatskoj živi punim plućima, ali su i poticaj da se nastavi s radom i promicanjem zdravog života te aktivnosti koje se dostupne svima, bez obzira na dob, spol i mjesto boravka. A živjeti zdravo i biti zdrav velike su blagodati.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari