BAKARSKI OGRANAK PGS-A

Senka Šubat je nova predsjednica PGS-a Bakar

U Domu kulture Praputnjak sinoć je održana Izborna skupština bakarskog ogranka Primorsko goranskog saveza (PGS)

Jednoglasnom odlukom članica i članova za novu je predsjednicu izabrana Senka Šubat.

Šubat je javnosti ponajprije poznata kao nekadašanja načelnica Policijske uprave primorsko-goranske, ali i nositeljica liste PGS-a te kandidatkinja te stranke za gradonačelnicu Bakra na proteklim lokalnim izborima.

Upravo zahvaljujući njoj, njezinoj energiji i elanu PGS se na bakarsku političku scenu vratio na velika vrata osvojivši tri vijećnička mandata na izborima na koje je izišao samostalno i tako postao druga najjača politička opcija u Bakru.

Baš taj podatak istaknuo je, obraćajući se prisutnima i čestitajući izabranima, i predsjednik PGS-a Darijo Vasilić koji je uveličao događaj. Počasni predsjednik stranke Nikola Ivaniš izrazio je zadovoljstvo činjenicom da, kao i spomenutu PGS-ovu izbornu listu u Bakru, novo vodstvo ogranka u najvećoj većini čine mladi, ili barem politički mladi, i obrazovani ljudi.

Stoga valja istaknuti da su, uz Senku Šubat, u Predsjedništvo ogranka izabrani: Katarina Benić (zamjenica), Ivo Polić (tajnik), Nina Čop Štefančić, Ana Vičević, Mensur Ismaili te Magda Tomljanović.

Zahvaljujući se na izboru, Šubat je najavila bespoštednu, ali i konstruktivnu političku borbu u bakarskom Gradskom vijeću te na lokalnoj političkoj sceni, sve na dobrobit zavičaja i stanovništva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari