LJEPOTE PRIRODE

Video | SINKRONIZIRANO PLIVANJE KOD RABA: Pogledajte video snimku razigranih dobrih dupina!

Foto: screenshot video

Video je snimljen u ponedjeljak u jutarnjim satima u blizini otoka Raba

Dvojica prijatelja isplovili su barkom u ponedjeljak ujutro, a tijekom plovidbe blizu otoka Raba naišli su na neočekivane suputnike!

Oduševio ih je prizor razigranih dupina koji su u nepogrešivom skladu brzali morem, a sve su i snimili te video proslijedili Riportalu.

“Video je sniman prije dva dana u jutarnjim satima u blizini otoka Raba. Naišli su nam dupini, moj prijatelj je snimao na barci a snimku prosljeđujemo Riportalu. Bavimo se videima, uskoro ćemo pokrenuti i Youtube kanal, a humorističnim fotografijama i sličnim sadržajem uveseljavamo posjetitelje društvenih mreža pod imenom Ri Swag. Po tom nazivu možete nas pronaći i na Facebooku i @riswag_ instagramu gdje smo također objavili ovu snimku”, javio nam je čitatelj.

Istakli su kako je “ples” dupina kod Raba nalikovao dobro uvježbanom sinkroniziranom plivanju, a njihovu tvrdnju možete provjeriti i sami ako pogledate priloženi video!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari