ČUDNA TAKTIKA

ŠKORO U RIJECI “Prije par mjeseci ovdje je bio veliki komunistički dernek u sklopu Rijeka EPK!”

“Vladajući putem Milorada Pupovca, žetončića i njima sličnih iznose gomilu neistina”, rekao je Miroslav Škoro

Članovi Domovinskog pokreta u Rijeci su predstavili svoju nositeljicu u 8. izbornoj jedinici, a Miroslav Škoro rekao je da mu je ta jedinica posebno važna jer u njoj Domovinski pokret slovi kao autsajder.

Odgovarajući na pitanja, Škoro se osvrnuo na informacije da je polovicom osamdesetih bio predsjednik Komisije za kulturu Općinskog komiteta Saveza socijalističke omladine Osijeka.

“Kad je voda u ušima, kad te napušta članstvo, ostavljaju birači, onda se baviš stvarima koje mi zovemo ‘besposlen pop i jariće krsti’. Doći ćemo do toga kad sam se rodio, kad se rodila moja pokojna majka, ali ništa tu nije sporno. Važno je da birači znaju da je Domovinski pokret jedina brana koja će zaustaviti povratak SDP-a na vlast. Vladajući putem Milorada Pupovca, žetončića i njima sličnih iznose gomilu neistina. Svirao sam gitaru ’85. u klubu muzičke omladine, ali nisam bio čovjek koji je poslije bio član Saveza komunista. Taj dio priče neće proći”, rekao je Škoro.

Komentirao je i novu poruku mađarskog premijera Viktora Orbana: “Bio sam generalni konzul tamo. Ondje živi značajna hrvatska manjina. Svaku pretenziju na teritorij Hrvatske odbacujem kao nešto što se ne može i neće dogoditi, tome odmah treba stati na kraj.”

“Premijer se nema čime hvaliti. Tko kome pomaže najbolje se vidi u Rijeci. Prije par mjeseci ovdje je bio veliki komunistički dernek u sklopu Rijeka EPK, dernek organiziran od SDP-a potpomognut ministricom kulture HDZ-a. Ako netko pomaže SDP-u sad da dođe do redovne smjene vlasti, onda je to HDZ”, rekao je Škoro.

Dodao je i da Domovinski pokret neće koalirati s onima gdje će biti Milorad Pupovac “preko kojeg Aleksandar Vučić upravlja procesima u Hrvatskoj”.

“Milorad Pupovac je čisti etno-bizismen i s njim ne želim”, rekao je Škoro.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari