ŠKURINJE Javila nam se žena sa sporne fotografije: “Nikada ne bih to učinila, fotografa molim da drugi puta pričeka minutu”

Foto: Facebook/Volim grad koji teče

Prije dva dana s jedne popularne riječke Facebook grupe S UPITNIKOM smo prenijeli informaciju o navodnom bacanju smeća iz auta u park-šumu na Škurinjama

Objava je, kako u Facebook grupi tako i na Facebook profilu portala Riječanin, izazvala buru reakcija i komentara što pokazuje visoku svijest građana o pitanjima ekološke temaTike i očuvanja našega okoliša. Nisu se birale riječi, a skeptici koji su tražili objašnjenje od prozvane dame s fotografije bili su u manjini. (OVDJE)

Zadržavajući osnovnu razinu profesionalizma, na portalu Riječanin vijest o rastućoj popularnosti objave – odnosno o rečenom “incidentu” – prenijeli smo s upitnikom, istovremeno moleći prozvanu ženu da se javi redakciji i opravda svoj postupak ili objasni cijelu situaciju.

Danas nam se osoba s fotografije javila, riječ je o M.T. (podaci poznati redakciji) koja je napisala opsežno reagiranje na cijelu situaciju.

Njezino reagiranje prenosimo u cijelosti:

Javljam vam se jer sam ja osoba s fotografije koju su optužili da sam bacila i ostavila smeće.

Pa da krenem ispočetka.

Krenula sam iz jednog malog mjesta kraj Zadra i kako tamo nisam bacila smeće na vrijeme dok je išla Čistoća, a nisam ga htjela ostaviti da ne smrdi drugim ljudima do ponovnog skupljanja, stavila sam ga u “gepek” i krenula na put.

Putem ga nisam nigdje htjela baciti unatoč smradu te sam tako došla do Rijeke. U autu sam vozila svoje trije male djece te sam prvo njih ostavila, a nakon toga sam se vratila po naše stvari. Da bi doŠla do putne torbe morala sam prvo izvaditI smeće koje sam prebacila preko ograde, a nakon što sam izvadila torbu i nju odgurala – jer fizički nisam mogla nositi sve – VRATILA sam se po smeće i bacila ga u kontejner.

A sad da se vratim na početak priče i zašto vam se javljam iako nisam ništa skrivila.

Hvala Bogu auto mi je čitav i ništa se nije dogodilo – no što bi bilo da je netko ponukan fotografijom prepoznao lokaciju i naštetio mom autu?

Što da je mene netko prepoznao koji sat kasnije na cesti i da se išao sa mnom obračunavati pred mojom djecom (2, 4 i 5 godina)? Dok bi ja objasnila što se dogodilo, koji bi šok pretrpjeli moja djeca i ja???

Pa vas sada pitam – smatrate li da je u redu stavljati slike nepoznate osobe i tako javno ju optužiti da je nešto ucinila a bez pravih dokaza?

Ja sam čista obraza i NIKADA ne bih učinila nešto takvo!

I zato ću samo zamoliti dotičnu osobu koja me je fotografirala da drugi put. kada nešto vidi, prvo provjeri situaciju. A prije no što ide objavljivati da bude sigurna da je u pravu – jer da je samo 3 minute pričekala na prozoru vidjela bi kako se vraćam po smeće…

I opet ponavljam – hvala Bogu moj je auto ostao čitav, ali što bi bilo da nije, a ja nisam nista skrivila? Tko bi snosio stetu? Tko bi bio odgovaran?

Toliko je ružnih komentara i jasno mi, jer jer bih i sama tako reagirala, ali baš zato sam i morala reagirati jer drugi puta se to može dogoditi i vama a šteta može biti puno veća od gomile ružnih komentara.

A tada ce nažalost bit kasno i to nitko ne želi, zar ne?“, stoji u reagiranju M.T.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari