IZBOR S POSAO.HR

Slobodna radna mjesta: Pored Riječana, i ljudi iz Matulja, Krka, općine Čavle… mogu pronaći posao u svome mjestu

Ilustracija: Hrvoje Skočić/Riportal

U suradnji s portalom posao.hr donosimo vam aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi novih 10 poslovnih prilika za prijavu s njihovom mogućnosti brze prijave. Sretno!

Cortina d.o.o. zapošljava Prodavača u vrtnom centru (m/ž). Mjesto rada je Čavle, a prijave se zaprimaju do 21.06.2023. U opisu posla nalazi se prodaja robe iz asortimana te svakodnevna komunikacija s kupcima. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Adriatech d.o.o. zapošljava na poziciji Skladištar (m/ž). Mjesto rada je Matulji, a prijave traju do 16.06.2023. Posao uključuje istovar, utovar i skladištenje po nalogu poslodavca. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zapošljavanja i naknadu za troškove prijevoza. Prijaviti se možete putem linka.

Gi Group Staffing Solutions zapošljava Agenta u call centru (m/ž). U opisu posla nalazi se rješavanje korisničkih upita i podrška korisnicima putem telefona. Poslodavac nudi plaćen prijevoz, Simpa pretplatu i dodatne dane godišnjeg odmora. Rok za prijavu je 01.07.2023., a mjesto rada uključuje Rijeku, Zagreb, Split i Osijek. Prijavite se putem linka.

Konzum Plus d.o.o. traži Cvjećara (m/ž), Vozača C kategorije (m/ž), Kontrolora (m/ž), Otpremnika (m/ž) i Vozača/ Dostavljača u internet prodavaonici (m/ž). Poslodavac nudi priliku za stalno zaposlenje, redovita primanja, plaćene putne troškove i sve dodatke za rad nedjeljom, blagdanom i sl. Mjesto rada je Rijeka, a prijaviti se možete do 06.07.2023. putem linka.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na pozicijama Prodavač / Blagajnik (m/ž) i Agent u call centru (m/ž). Mjesto rada je nekoliko lokacija u Primorsko-goranskoj županiji, a prijave se zaprimaju do 01.07.2023. Poslodavac nudi kompetitivnu fiksnu plaću i mogućnosti napredovanja. Prijavite se putem linka.

Valamar Riviera d.d. traži kandidate za pozicije Recepcionar (m/ž), Radnik na održavanju okoliša (m/ž), Animator (m/ž), Kućni majstor (m/ž), Slastičar (m/ž) i još 9 drugih pozicija. Prijave traju do 30.06.2023. Mjesto rada uključuje Krk, Poreč, Rabac, Dubrovnik, Rab i Makarsku. Poslodavac nudi mogućnost sklapanja ugovora na neodređeno te smještaj i tople obroke na teret poslodavca. Prijavite se putem linka.

Thermo Stone d.o.o. zapošljava Voditelja prodajnog područja (m/ž). Mjesto rada uključuje Istru i izvozna tržišta. Poslodavac nudi službeni automobil za službene i privatne svrhe te paket beneficija i godišnji bonus. Možete se prijaviti do 02.07.2023. putem brze prijave.

Falkensteiner Hotels & Residences zapošljava na pozicijama: Kućni majstor (m/ž), Vrtlar (m/ž), Barmen (m/ž), Konobar (m/ž), Perač posuđa (m/ž) i još drugih pozicija. Mjesto rada je Punat, a prijave se zaprimaju do 22.06.2023. Od kandidata se traži proaktivnost u rješavanju problema te konstantno ulaganje i razvijanje u području rada. Prijavite se putem linka.

B for Business d.o.o. traži Voditelja prodavaonice (m/ž). U opisu posla nalazi se vođenje tima zaposlenika te planiranje, organiziranje i delegiranje zaduženja. Poslodavac nudi bonuse za ostvarene rezultate i mogućnost profesionalnog razvoja. Mjesto rada je Rijeka, a prijaviti se možete do 20.06.2023. putem linka.

Hervis d.o.o. zapošljava na pozicijama Sezonski prodavač – nepuno radno vrijeme (m/ž) i Sezonski prodavač (m/ž) u Rijeci. Prijave se zaprimaju do 26.06.2023.. Poslodavac nudi mjesečnu naknadu za prijevoz do 100€, mogućnost prilagodbe radnog vremena i mogućnost zaposlenja bez obzira na završenu struku. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Za dodatnu ponudu poslova posjetite posao.hr. i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari