IZBOR S POSAO.HR

Slobodna radna mjesta u Rijeci i okolici: Poslodavac na Krku nudi početnu plaću od 1.700€ neto, smještaj i hranu

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Posjetite posao.hr. i pronađite svoj idealan posao. Ovdje možete pregledati 10 atraktivnih pozicija otvorenih samo za vas ovog tjedna!

Falkensteiner Hotels & Residences traži Asistenta voditelja domaćinstva (m/ž) za rad u hotelu Park Punat. Potrebne su vještine u profesionalnom rješavanju pritužbi, suradnja s recepcijom, organizacija sastanaka i obuka te planiranje rasporeda osoblja. Nudi se edukacija, profesionalni razvoj, stimulativno radno okruženje i posebne uvjete korištenja usluga u našim hotelima. Prijavite se putem linka 1.8.2024.

Bauhaus-Zagreb traži Prodavača (m/ž) za rad u Rijeci (Kukuljanovo). Potrebni su minimalno SSS, poznavanje rada na računalu, sklonost timskom radu i komunikativnost. Nudi se mogućnost stalnog zaposlenja, popust za zaposlenike, redovitu plaću s dodatcima, obuku i povremene edukacije. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

Ceramiche Mariner d.o.o. traži Skladištara/Dostavljača (m/ž) za rad u Omišlju. Radno mjesto je na adresi Pušća 137, Omišalj. Nudimo ugovor na neodređeno s probnim rokom od 6 mjeseci, te naknade za prehranu i prijevoz. Prijavite se putem linka do 2.8.2024.

Posao.hr traži Radnog terapeuta/Njegovatelja (m/ž) za njegu i vježbu s 11-godišnjom djevojčicom s poteškoćama u razvoju na otoku Krku. Poslodavac nudi početnu plaću od 1.700€ neto, smještaj i hranu. Idealni kandidat treba biti posvećen pružanju njege i terapije. Prijavite se putem linka do 12.7.2024.

Studenac d.o.o. traži Voditelja prodavaonice (m/ž) i Prodavača (m/ž) za rad u Rijeci i okolici, Selcima, te na otoku Rabu. Kandidatima se nudi organizirana obuka, mogućnost rada na puno ili nepuno radno vrijeme, plaćeni prijevoz, bonusi za preporuke novih kandidata, te dodatno plaćen rad nedjeljom. Prijavite se putem linka do 16.7.2024.

Tehmont-Gradnja d.o.o. traži Zidara (m/ž) za terenski rad u Hrvatskoj i Njemačkoj. Poslodavac osigurava smještaj i prijevoz, ugodnu radnu atmosferu te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

MD konstrukcije d.o.o. traži Monter(a) metalnih konstrukcija (m/ž) za rad na terenu u Hrvatskoj. Početna plaća je 1750 eura neto, uz osiguran prijevoz, smještaj, topli obrok, božićnicu i uskrsnicu. Potrebna je spremnost za terenski rad, sposobnost rada na visini, samostalnost, te srednja škola i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka do 26.7.2024.

Electus DGS d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Benkovcu ili u Rijeci. Poslodavac nudi mogućnost profesionalnog napredovanja, dnevnice i dodatke na plaću te ugodnu radnu atmosferu. Prijave su otvorene putem linka.

HITRO – TEC d.o.o. traži Administrativnog službenika (m/ž) za rad u Viškovu. Potrebni su završena srednja škola (4 godine), dvije godine iskustva i vozačka dozvola B kategorije. Nudi se stalno zaposlenje s punim radnim vremenom i pokrivenim troškovima prijevoza. Prijavite se putem linka do 12.7.2024.

TISAK plus d.o.o. traži Prodavača (m/ž) za rad u Crikvenici. Posao uključuje naručivanje, zaprimanje, izlaganje i prodaju robe te održavanje urednosti prodajnog mjesta. Potrebna je srednja škola (3 ili 4 godine) i 6 mjeseci radnog iskustva. Osiguran je zajednički smještaj i pokriveni troškovi prijevoza. Prijavite se putem linka do 21.7.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari