IZBOR S POSAO.HR

Slobodna radna mjesta u Rijeci i okolici: Tko voli sladoled? Traže se djelatnici u gelateriji! Nude se ‘sigurna primanja i mogućnost napredovanja’

Photo: Srecko Niketic/PIXSELL

Posjetite posao.hr i otkrijte 10 pozicija koje su istaknute za vas ovaj tjedan. Vaša nova karijera može biti samo nekoliko klikova dalje!

Eko Taxi traži Vozača i Koordinatora voznog parka (m/ž) u Rijeci. Posao uključuje gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Idealan kandidat je aktivan vozač s vozačkom dozvolom B kategorije, spreman na rad u smjenama, s razvijenim komunikacijskim vještinama te marljiv i odgovoran. Prijavite se putem linka do 31.3.2024.

Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Rijeci (Centar, Kozala, Marčelji, Stupari, Viškovo), Crikvenici, Novom Vinodolskom i na otoku Rabu (Lopar). Potrebno je SSS, poželjno trgovačko iskustvo, komunikativnost, timski rad i urednost. Nude se organizirane obuke, bonuse, mogućnost napredovanja i raznolik posao. Prijavite se putem linka do 15.3.2024.

Falkensteiner Hotels & Residences zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je Punat. Poslodavac nudi tople obroke, mogućnosti rada i razvoja u ostalim Falkensteiner hotelima, ugodnu radnu atmosferu te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 31.3.2024.

Vargon d.o.o. traži Tokara/Alatničara (m/ž). Posao uključuje izradu elemenata za strojeve i alate na različitim strojevima, čitanje tehničke dokumentacije te samostalnu izradu novih alata. Traže se osobe sa SSS tehničkog smjera i 3-5 godina radnog iskustva. Prijavite se putem linka do 16.3.2024.

Kokor d.o.o. traži Izolatera (m/ž) za demontažu i montažu izolacije. Nude se stimulativna primanja, usavršavanje, plaćeni smještaj i prijevoz te rad u dinamičnom okruženju. Traži se odgovoran i motiviran kandidat, a znanje nije uvjet. Plaća varira od 1 800 € do 2 500 € neto. Prijavite se putem linka do 29.3.2024.

B for Business d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada diljem Hrvatske. Poslodavac nudi plaćen prijevoz na posao, terenski dodatak i osiguran smještaj po potrebi, ugodnu radnu atmosferu te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 28.3.2024.

McDonald’s traži Radnike (m/ž) u restoranu za lokacije u Puli i Rijeci. Nudi se sezonsko ili stalno zaposlenje, bez potrebnog prethodnog iskustva. Plaća je oko 1050 € neto, uz dodatne bonuse i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 7.4.2024.

Pepco Croatia d.o.o. traži Voditelja smjene (m/ž) za rad u Rijeci. Kandidati trebaju imati najmanje završenu srednju školu, najmanje 1 godinu iskustva u trgovini te afinitet prema radu s ljudima. Nudi se redovna primanja i naknada za obrok, bonuse za ostvarene prodajne budžete te popust za zaposlenike. Prijavite se putem linka do 25.3.2024.

MGK-pack d.d. traži Električara (m/ž), Mehaničara (m/ž) te Strojara na offset tisku (m/ž) za rad u Kukuljanovu. Potrebno je iskustvo, znanje stranih jezika, vozačka dozvola te dobro poznavanje rada na računalu. Nudi se mogućnost stalnog zaposlenja, a radni odnos je na određeno vrijeme. Prijavite se putem linka do 17.3.2024.

Tvrtka aROMA Global 3 d.o.o. traži Djelatnika u gelateriji (m/ž) za rad u svojim poslovnicama diljem obalnih gradova Hrvatske. Nudi se rad u profesionalnom timu, sigurna primanja, poticajna radna atmosfera i mogućnost napredovanja. Poželjno je prethodno iskustvo u ugostiteljstvu ili prodaji, odgovornost prema poslu, timski rad i volja za učenjem. Prijavite se putem linka do 5.4.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari