IZBOR S POSAO.HR

Slobodna radna mjesta u Rijeci i okolici: Traži se brodski električar, ali i ‘pregovarač’ o partnerstvu s vlasnicima restorana!

Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr izdvajamo top atraktivnih otvorenih radnih pozicija! Sretno u pretraživanju!

Karol Sp. z o.o. Zapošljava na poziciji Sales Representative (m/ž). Nudi se atraktivan kompenzacijski sustav na bazi rezultata nu radu. U opis posla spada stvaranje I održavanje dugotrajnih odnosa s klijentima. Mjesto rada je Hrvatska. Prijavite se na link do 07.01.2024.

Kling d.o.o. zapošljava na poziciji Ovlašteni inženjer građevinarstva (m/ž). Mjesto rada je Primorsko-goranska županija ili Zagrebačka županija. Radi se o poslovima projektiranja i stručnog nadzora u visokogradnji i niskogradnji. Nude mogućnost napredovanja is timulativna primanja. Prijavite se na linku do 25.12.2023.

Full Flavour j.d.o.o. zapošljava na poziciji Dostavljač / Vozač (m/ž). Nude bonuse na zaradu, fleksibilno radno vrijeme te način poslovanja prema dogovoru I mogućnostima zaposlenika. Mjesto rada je više lokacija diljem Hrvatske. Možete se prijaviti do 30.12.2023. putem brze prijave.

Adecco Hrvatska d.o.o. zapošljava na poziciji Junior Recruitment specialist (m/ž) u Solinu, Zagrebu ili Rijeci. Poslodavac osigurava atraktivan financijski paket uz dodatne neoporezive benefite, mogućnost profesionalnog razvoja u regionalnoj kompaniji te autonomiju u svakodnevnom radu i donošenju odluka. Prijavite se putem linka do 29.12.2023.

Gi Group Staffing Solutions zapošljava na poziciji Restaurant Partnership Manager (m/f) u Hrvatskoj i Austriji. U opisu posla se nalazi izgradnja odnosa s restoranima, pregovaranje o partnerstvu s njihovim vlasnicima i uspješno uključivanje na platformu tvrtke. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja na temelju performansa. Prijavite se putem linka do 08.01.2024.

Eko Taxi zapošljava na poziciji Koordinator voznog parka (m/ž). Traže osobu kojoj s povjerenjem mogu prepustiti kontrolu nad voznim parkom i smjenama vozača i kojoj izazov odgovornosti i organizacije predstavlja poželjnu aktivnost u profesionalnom razvoju. Mjesto rada je Rijeka. Prijavite se na linku do 31.12.2023.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava na poziciji Skladišni radnik (m/ž). Na ovoj poziciji odgovorni ste za sortiranje i slaganje robe na za nju predviđene lokacije u skladišnom i prodajnom prostoru. Poslodavac omogućuje mnoge pogodnosti tijekom cijele godine poput božićnice, uskrsnice, dara za djecu, regres, itd. Prijaviti se možete do 18.01.2024. putem linka.

Manpower traži Specijalista za promociju novih tehnologija (m/ž). Radi se na više lokacija diljem Hrvatske. Osoba na ovoj poziciji prikuplja kontakt podatke I informira korisnike o promociji novih tehnologija. Poslodavac osigurava dodatne financijske pogodnosti uz plaću. Prijavite se na link do 31.12.2023.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava Tehničara za telekomunikacije (m/f) na više lokacija u Hrvatskoj. U opisu posla se nalazi osiguranje funkcija telekomunikacijskih mreža i korisničke opreme kod privatnih korisnika. Poslodavac omogućuje službeni automobil (za potrebe rada na terenu), laptop, tablet i službeni mobitel. Prijavite se putem linka do 23.12.2023.

INTERADRIA SC d.o.o. zapošljava Brodskog Električara (m/ž). Mjesto rada je Kastav. Opis posla je održavanje i ugradnje elektro instalacije i elektronike na plovilima. Potrebno je napredno poznavanje informatike upotreba računalnih programa. Prijavite se na linku do 15.01.2024.

Na posao.hr web-pageu razgledajte ostatak raznovrsne ponude. Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari