Slobodna radna mjesta: Volite filmove i kino? U Rijeci zapošljava Blitz-Cinestar! Evo i druge ponude ovoga tjedna

Ilustracija: Hrvoje Skočić/Riportal

U potrazi ste za poslom? Portal posao.hr donosi vam 10 atraktivnih ovotjednih poslovnih prilika. Iskoristite njihovu mogućnost brze prijave!

B for Business d.o.o. traži Voditelja trgovine (m/ž). Traži se ambiciozan, odgovoran i motiviran kandidat koji vidi svoju karijeru u modnoj industriji. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja, bonuse za ostvarene rezultate i dodatne nagrade. Mjesto rada je Rijeka, a prijaviti se možete do 27.07.2023. putem linka.

Adecco Hrvatska d.o.o. zapošljava na poziciji Key Account Manager (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave se zaprimaju do 14.07.2023. Za ovakav posao potrebno je imati odlične komunikacijske i pregovaračke vještine kako bi se izgradili i održavali odnosi s ključnim liječnicima. Poslodavac osigurava atraktivan financijski paket i popratne benefite. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Jadran – Galenski laboratorij d.d. zapošljava Specijalista zaštite na radu i zaštite od požara (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave se zaprimaju do 10.07.2023. Ova najveća hrvatska farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu traži osobu koja smatra da je sigurnost zaposlenika na prvom mjestu. Poslodavac će joj osigurati mogućnosti napredovanja i razvoja te rad u inovativnom i poduzetnom okruženju. Prijavite se putem linka.

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava na pozicijama Prodavač (m/ž), Prodavač na svježim odjelima (m/ž) i Blagajnik (m/ž). Poslodavac nudi dva slobodna dana u tjednu, atraktivna primanja i bonuse, naknadu za troškove prijevoza i popust za zaposlenike. Rok za prijavu je 12.07.2023., a mjesto rada uključuje Rijeku i Split. Prijavite se putem linka.

Eko Taxi d.o.o. zapošljava na poziciji Vozač (m/ž). Mjesto rada je područje grada Rijeke, a prijave traju do popune pozicije. U opisu posla nalazi se gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Traže se aktivni vozači koji su marljivi, snalažljivi i odgovorni u radu. Prijaviti se možete putem linka.

media-press.tv Adria d.o.o. tražiTekstopisca / Editora za tiskana izdanja (m/ž) na njemačkom jeziku. Poslodavac nudi stručno mentorstvo, sustav bonusa, poticajno radno okruženje i mogućnosti usavršavanja. Mjesto rada nalazi se u Zagrebu, ali moguća je opcija trajnog rada od kuće. Prijave traju do 11.07.2023, a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

BLITZ – CINESTAR d.o.o. zapošljava Djelatnika u multipleksu (m/ž). Opis posla uključuje kontrolu kinoulaznica na ulazu u kino, kontrolu slike, zvuka, klimatizacije te održavanje čistoće radnog mjesta i kinodvorana. Mjesto rada je Rijeka. Prijaviti se možete do 17.07.2023. putem linka.

SINCRO d.o.o. zapošljava Operatera u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Kukuljanovo, a prijave se zaprimaju do 21.07.2023. Radi se o poslovima namatanja dijelova strojeva. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja osoba s invaliditetom te naknadu za troškove prijevoza. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Studenac d.o.o. zapošljava Voditelja prodavaonice (m/ž) i Prodavača (m/ž). Mjesto rada uključuje Primorsko-goransku županiju. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja i mjesečne stimulacije za ostvarene ciljeve. Možete se prijaviti do 17.07.2023. putem brze prijave.

Hervis d.o.o. zapošljava Voditelja odjela (m/ž) u Rijeci. Prijave se zaprimaju do 14.07.2023.. Poslodavac nudi mogućnost dodatnog bonusa do 200€ mjesečno, besplatno sudjelovanje na sportskim događanjima pod pokroviteljstvom Hervisa i redovito dodatno osposobljavanje. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Još vas mnogo otvorenih radnih mjesta čeka na portalu posao.hr. Sretno u pretraživanju!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari