SOS TELEFON RIJEKA: Pokrenuta usluga online pravnog savjetovanja!

U tu svrhu izrađena je službena web stranica Pravnog savjetovališta na kojoj korisnici mogu pronaći sve informacije o tome kako se obratiti te korisne tekstove vezane uz najčešće upite
Udruga SOS telefon – Rijeka od travnja ove godine nudi usluge besplatne primarne pravne pomoći žrtvama svih oblika nasilja s područja Primorsko-goranske i Ličko-senjske županije.

Odnedavno Savjetovalište pruža i uslugu online pravnog savjetovanja. U tu svrhu izrađena je službena web stranica Pravnog savjetovališta na kojoj korisnici mogu pronaći sve informacije o tome kako se obratiti te korisne tekstove vezane uz najčešće upite koji su do sada zaprimljeni.

Poveznica na Pravno savjetovalište: http://pravno-savjetovaliste.sos-rijeka.org/

Iz udruge SOS telefon Rijeka još jednom podsjećaju da žrtve svih oblika nasilja mogu kontaktirati udrugu svakim radnim danom na broj telefona 051 211 888, a uz pravno pružaju i uslugu besplatnog psihološkog savjetovanja.

Udruga uz svoje redovne programe i projekte priprema i nove aktivnosti za građanke i građane Rijeke, o kojima ćemo vas uskoro i obavijestiti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari