SPEKTAKL NA TRSATU: U petak Izbor Kraljice Riječkog karnevala i primopredaja ključa Grada!

Foto. Riječanin

Sutra, 17. siječnja u 20 sati u Dvorani mladosti na Trsatu, bira se 25. Kraljica Riječkog karnevala

Izbor Kraljice uvodna je priredba Riječkog karnevala i ujedno označava početak vladavine maškara u gradu, kada Gradonačelnik Rijeke predaje ključeve Meštru Karnevala, a vrijeme maškaranog ludila službeno počinje. Ove godine za krunu Kraljice Riječkog karnevala natjecat će se šest kandidatkinja koje će u pratnji svojih karnevalskih grupa, sa svojim šarmom i duhovitošću, plesnim i glazbenim umijećem te poznavanjem karnevalske tradicije osvojiti publiku i žiri.

Sa svojim zlatnim plaštom, uz Meštra Karnevala, buduća Kraljica imat će puno posla, jer će tijekom cijelog karnevalskog razdoblja, ali i cijele godine, pohoditi različita karnevalska događanja u Rijeci i okolici, pa i šire – u Hrvatskoj i inozemstvu.

U programu sudjeluju plesna grupa Flame i akrobati na štulama, a za dobru atmosferu pobrinut će se Dj Tommy RI.

Karte za Izbor Kraljice Riječkog karnevala i primopredaju ključa Grada u prodaji su u Turističkom informativnom centru (Korzo 14) po cijeni od 30 kuna, a dva sata prije početka programa moći će se kupiti na ulazu u Dvoranu mladosti.

Više o karnevalskim zbivanjima pogledajte na: Riječki karneval

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari