PODRŠKA ŽUPANA

Stabilnost i kontinuirani razvoj: Župan Zlatko Komadina dao podršku Robertu Marčelji

Općina Jelenje na čelu s načelnikom Robertom Marčeljom primjer je dobre suradnje s Primorsko-goranskom županijom. Zajedničkim snagama napravili smo generacijski projekt, na ponos svim mještanima i učenicima – novu školu i dvoranu, kazao je Zlatko Komadina, župan Primorsko-goranske županije dolazeći na Trg mlikarice u Dražicama

Naš župan Zlatko Komadina u Dražicama

– Nije to samo školska priča, već je to priča sporta i kulture i jednog centra na području Općine Jelenje. Naravno da su tu i drugi projekti, kao što je briga o starijima, u sklopu domova za starije. Tu su i naši klinci u dječjim vrtićima, izgradnja igrališta. Prema tome Općina Jelenje ugodno je mjesto za život, a mi ćemo se i dalje truditi poboljšavati uvijete i komunalnu infrastrukturu u Jelenju i Robert Marčelja će to sigurno ostvariti uz našu pomoć i podršku, u vidu programa Dokazana snaga Jelenja s 50 novih projekata za iduće mandatno razdoblje.

Zajednički se trudimo unaprijediti našu zajednicu. Župan je zadužen za cijelu županiju, a mi smo zaduženi za jedan dio županije, odnosno Općinu Jelenje, kazao je Robert Marčelja, kandidat PGS-a i SDP-a na lokalnim izborima za iduće mandatno razdoblje.

Robert Marčelja – načelnik Općine Jelenje

Drago mi je da je i naš župan Zlatko Komadina dao podršku projektima koji smo zajednički iskomunicirali i dogovorili u budućem mandatnom razdoblju. Izgradili smo novu školu i dvoranu i tu suradnja nije stala, već nastavljamo dalje s novim projektima, a to je prije svega dom za starije osobe na području Općine Jelenje. Također Primorsko-goranska županija prisutna je i u predškolskom odgoju i vrtiću, pa ćemo do devetog mjeseca proširiti i taj dio.




Mi smo u stalnoj komunikaciji, vezano uz školsku zgradu u Jelenju koja je bila u funkciji do pred koji dan. Svi smo svjesni da bez gospodarstva nema napretka zajednice u kojoj živimo i obitavamo. Drago mi je da razgovori idu u dobrom smjeru i vjerujem da će uskoro ta zgrada biti stavljena u funkciju gospodarstva na dobrobit svih naših mještana, zaključio je Marčelja, jedini kandidat sa stabilnom podrškom nadležnih institucija i konkretnim programom na području našeg Jelenja.

Naš župan Zlatko komadina obratio se mještanima i dodako kako je u Dražicama rekonstruirana i dograđena Osnovna škole Jelenje – Dražice i po prvi put u povijesti mjesta izgrađena školska sportska dvorana. Izrađena je prostorno-prometna studija povezivanja općina Jelenje i Čavle na vanjsku autocestu Permani – Grobničko polje. Iznad zakonskog standarda sufinanciran je projekt rekonstrukcije zdravstvene stanice u Dražicama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari