Step Ri održao prezentaciju “Europska poduzetnička mreža”

U gradskoj vijećnici, Step Ri održao je prezentaciju Enterprise Europe Network – EEN (Europska poduzetnička mreža).

Europska poduzetnička mreža omogućava da se na kvalitetan, jeftin i jednostavan način potraži partnere za plasman proizvoda, usluga, znanja i tehnologija u svim zemljama Europe, ali i na svim ostalim većim tržištima u svijetu. Osim kupaca, mogu se pronaći i partneri za zajednički nastup na trećim tržištima, dobavljače sirovina, tehnologije i opreme te ulagače i partnere za europske projekte.

Prezentacija je namijenjena obrtnicima, vlasnicima i menadžerima malih i srednjih poduzeća i članovima akademske zajednice koji žele surađivati s inozemnim partnerima ili industrijom.

Step Ri je znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci koji organizira edukacije za poduzetnike početnike, studente i znanstvenike koji se žele okušati u poduzetništvu, za one iskusne koji žele novi pogled na stare izazove te za sve one koji žele unaprijediti svoje poduzetničko znanje i vještine. Financijska potpora Europske poduzetničke mreže EEN omogućava da sve edukacije i događanja u organizaciji Step Ri budu besplatna za polaznike.

Sve ostale informacije o Step Ri i o radu edukacijskog centra nalaze se na stranicama Step Ri ili na Facebook stranici Step Ri

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari