EVO KOJA PREDAVANJA VAS OČEKUJU

STEP RI organizira besplatne edukacije za poduzetnike; Ključne teme za uspješno poslovanje u 2024.

Foto: Facebook/ Step - RI

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci najavljuje nadolazeći program edukacija osmišljen kako bi podržao rast malih i srednjih poduzeća.

S obzirom na ograničen broj polaznika edukacija, pozivaju se zainteresirani poduzetnici da posjete stranicu www.step.uniri.hr za više informacija te da se preplate na primanje newslettera kako bi dobili pravovremene informacije o edukacijama i događajima.

Kombiniranjem različitih tema ovaj će program pružiti polaznicima znanja i strategije potrebne za uspješno poslovanje u 2024. godini.

Kroz organizaciju različitih edukacija, informativnih događanja i potpornih programa te pružanjem savjeta malim i srednjim poduzećima, STEP RI je prepoznao specifične kompetencije ključne za poduzetnike. Na temelju toga definiran je novi program rada edukacijskog centra.

Tijekom programa bit će obrađen raznolik set tema koje će sudionicima pružiti alate i strategije potrebne za jačanje kompetencija u dinamičnom poslovnom okruženju.

U veljači će se fokusirati na razvoj vještina ključnih za stvaranje pozitivne organizacijske klime i naprednog radnog okruženja. Ove vještine obuhvatit će upravljanje stresom, upravljanje vremenom te strategije za stvaranje organizacijske klime koja potiče inovacije i suradnju.

Ožujak će biti posvećen proširenju poslovanja kroz temu internacionalizacije poslovanja i izlaska na nova tržišta, a bit će predstavljena i Europska poduzetnička mreža koja pruža raznoliku besplatnu podršku poduzetnicima, uključujući informiranje, savjetovanje, obuku, povezivanje s partnerima te pristup financijskim sredstvima.

U travnju će nastupiti teme neophodne za povećanje produktivnosti i profitabilnosti, uključujući upravljanje projektima, „ChatGPT za poduzetnike“ te „Intelektualno vlasništvo – temelj zaštite profita“.

Ciklus edukacija bit će zaključen temom koja pruža svježe perspektive o marketinškim mogućnostima: „TikTok – novi marketinški smjer“. Također, ponovit ćemo uvijek aktualnu „Strategiju na A4“ koja pruža praktične smjernice za jasno formuliranje poslovne strategije na jednom listu papira, time olakšavajući njenu provedbu i praćenje uspješnosti.

S obzirom na ograničen broj polaznika edukacija, pozivamo sve zainteresirane poduzetnike da posjete stranicu www.step.uniri.hr za više informacija te da se preplate na primanje newslettera kako bi dobili pravovremene informacije o edukacijama i događajima.

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci poduzetnička je potporna institucija osnovana 2008. godine od strane Sveučilišta u Rijeci. Kroz savjetodavne usluge, programe i edukacije omogućava poduzetnicima pristup najnovijim svjetskim znanjima o inovacijama i menadžmentu. Suradnjom s partnerima u Hrvatskoj i Europi stvara i provodi projekte financirane od strane Europske unije, Sjedinjenih Američkih Država, hrvatskih nacionalnih i lokalnih programa te velikih hrvatskih tvrtki koje podržavaju inovacije i poduzetništvo.

U slučaju potrebe za dodatnim informacijama obratite se na e-mail jbmarcelja@uniri.hr ili telefon 099 241 48 49.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari