BESPLATNA EDUKACIJA

STEP RI otvorio javni poziv za prijavu na šestomjesečni program podrške za nezaposlene

INTERREG CENTRAL EUROPE projekta IN SITU, STEP RI raspisuje javni poziv za sudjelovanje na šetomjesečnom programu podrške za nezaposlene s idejom za pokretanje društveno korisne profitne (poduzeća) ili neprofitne priče (udruge). 

Program podrške uključuje čitavu lepezu usluga, od „krova nad glavom“, preko edukacija iz poduzetničkih i poslovnih znanja i vještina do individualnog poslovnog savjetovanja i mentoriranja te pomoći kod pisanja prijave za poticaje za samozapošljavanje.

Program je u potpunosti besplatan te kreće u ponedjeljak, 9. studenog 2020. Korisnici od tog trenutka imaju na raspolaganje poslovni prostor, edukacije, mentorski rad, kao i individualna savjetovanja. Najbolji tim putuje u Poljsku na međunarodni Meet-up & Exchange IN SITU sajam.

Odabrani sudionici imat će priliku dobiti dodatna znanja i povećati svoje kompetencije i time si omogućiti bolji pristup tržištu rada i mogućnosti samozapošljavanja. Osobe mlađe od 30 godina te starije od 50 godina imaju prednost pri prijavi. No, dobrodošle su sve prijave.

Prijava podrazumijeva ispunjavanje online obrasca s općim podacima o prijavitelju, kratkog opisa ideje, motivacije za prijavu prethodnog iskustva te očekivanja programa.

Rok za prijavu je do 1. studenoga 2020.

Više informacija o samom natječaju možete pronaći na poveznici: http://www.stepriplaypark.com.hr/prijavite-se/

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari