S AKTUALNOG SATA

Štimac: ‘Gdje je ‘zapelo’ s Poslovnom zonom Bodulovo?’. Filipović: ‘Sve je po planu, razmatra se i mogućnost proširenja poslovne zone’

U četvrtak je održana 26. sjednica Gradskog vijeća Grada Rijeke.

Prije rasprave o točkama dnevnog reda, tijekom Aktualnog sata 26. sjednice vijećnici su izvršnoj vlasti postavili niz zanimljivih pitanja.

Davor Štimac (Nezavisni) postavio je pitanje u vezi poslovnih aktivnosti u Poslovnoj zoni Bodulovo. Istaknuo je kako je prije otprilike godinu dana rečeno da je cjelokupna površina zone zakupljena, međutim ‘nema nikakvih vidljivih znakova da se tamo trenutno nešto i radi’.

Gradonačelnik Marko Filipović je odgovorio kako su prema njegovim saznanjima zainteresirani subjekti koji su kupili zemljište u poslovnoj zoni u procesu ishodovanja potrebne dokumentacije odnosno građevinskih dozvola kako bi mogli pristupiti građenju.

Gradonačelnik je rekao kako misli da je većina njih i predala zahtjeve za izdavanjem građevinske dozvole i da će se po njihovom izdavanju pristupiti radovima. Dodao je i kako se s obzirom na zainteresiranost poslovnih subjekata i gospodarstvenika koji su u PP Bodulovo našli svoj interes, razmatra i mogućnost proširenja te poslovne zone.

Štimac je od gradonačelnika zatražio pisani odgovor.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari