OŠTAR ODGOVOR

Štimac odgovorio Jovanoviću: “Poslovanje KBC-a Rijeka u vrijeme mog mandata bilo je uzorno i na primjer mnogima”

Foto: RiPortal - M.L.

“Smetaju me neargumentirani napadi na građane i poduzetnike koji vrijedno rade, zapošljavaju i visokim porezima plaćaju saborske plaće i mirovine provokatorima poput Željka Jovanovića”, ustvrdio je Davor Štimac, kandidat nezavisne liste na predstojećim lokalnim izborima za gradonačelnika Rijeke

SDP-ov Željko Jovanović sinoć je objavom na svom Facebook profilu oštro optužio Davora Štimca, bivšeg ravnatelja KBC-a Rijeka i kandidata za gradonačelnika Rijeke na predstojećim lokalnim izborima, za manjkavosti u vođenju KBC-a u vrijeme dok je Štimac bio na čelu Kliničkog bolničkog centra.

Jovanović je napisao, između ostaloga: “Pročitajte nalaze državne revizije o nenamjenskom trošenju sredstava i porazgovarajte s njegovim suradnicima s klinike. Ako i nakon toga budete zadovoljni dajte mu glas! Moj ne može dobiti!”.

Na odgovor nije trebalo dugo čekati. Na naš upit , Davor Štimac – kandidat građanske inicijative za gradonačelnika Rijeke – odgovorio je Jovanoviću, za Riportal, jednako oštro:

“Kolega Željko je očigledno pod pritiskom stranke – odgovoran je za kampanju kandidata Filipovića, a ne postiže rezultate pa vjeruje da će izmišljotinama i omalovažavanjem poštenih građana skrenuti pažnju s vlastitih neuspjeha.

Svi nalazi državne revizije u vrijeme mojeg mandata javno su objavljeni, bili su pozitivni, a poslovanje KBC Rijeka uzorno i na primjer mnogima. O tome su, osim službenih tijela, u više navrata izvještavali i mediji pa vjerujem da je to građanima Rijeke nepotrebno ponavljati.

Ulaskom u politiku, pripremio sam se i na provokacije i to me ne smeta. Ono što me smeta su neargumentirani napadi na građane i poduzetnike koji su dali podršku nezavisnoj listi, a koji desetljećima vrijedno i u tišini rade, zapošljavaju i visokim porezima plaćaju saborske plaće i mirovine provokatorima poput Željka Jovanovića.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari