TURNIR GROBNIČKIH DONDOLAŠA

Sutra počinje malonogometni turnir ,,Jama 2022.”; Igralište Jama ugostit će čak 24 seniorske i 6 veteranskih ekipa

Grobnički dondolaši uz podršku Općine Čavle i sponzora organiziraju 2. Malonogometni turnir „Jama 2022.“  koji će ove godine ugostiti 24 seniorske i šest veteranskih ekipa koje će svoje umijeće odmjeravati od 15. do 21. lipnja.

-Lani smo uspjeli oživjeti tradiciju organizacije sportskih događanja. Naš prvi malonogometni turnir imao je odličan odaziv ekipa i posjetitelja, unatoč korona pandemiji. Ove godine osim seniorskih proširili smo turnir i na veteranske ekipe. Otvaranje turnira planirano je u srijedu 15. lipnja u 10 sati, a zatvaranje će biti 21. lipnja kada će se osim finalnih utakmica za postolja održati i revijalna utakmica „derbi po domaću“, ove godine  između Grobničkih dondolaša i Halubajskih zvončara u 21 sat, rekao nam je predsjednik Grobničkih dondolaša Alen Haramija.

– Drago nam je što naši dondolaši organiziraju veliki Malonogometni turnir na igralištu Jama koju smo obnovili prošle godine. To dokazuje opravdanost ulaganja. Sada su moguća ovakva događanja i mi kao Općina ćemo ih uvijek podržavati. Lani je ovo igralište dobilo upojne bunare za odvodnju oborinskih voda i novi asfalt koji je premazan akrilnim bojama s oznakama sportskih terena za nogomet i košarku te nove golove i koševe.

Budući da je igralište otvorenog tipa, obnovljena je rasvjeta, stavljeni su novi led reflektori i timer koji omogućuje da igralište svaku večer bude osvijetljeno. Naime, u poslijepodnevnim i večernjim satima igralište rado koriste mnogi rekreativci i sportski klubovi s područja općine Čavle, rekla je načelnica Općine Čavle Ivana Cvitan Polić.

Turnir će trajati šest dana, a održavat će se svakog dana osim 18. lipnja kada je predviđen slobodan dan zbog održavanja Međunarodnog riječkog karnevala. Turnir će imati i glazbeni program u kojem će nastupati glazbeni sastavi Venus i Crescendo iz Senja te ugostiteljsku ponudu. Ukupni nagradni fond iznosi 25 tisuća kuna, a pobjednika turnira očekuje pehar i nagrada od 10 tisuća kuna. Organizatori pozivaju navijače da podrže sudionike i zabave se.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari