POZDRAVIO OKUPLJENE

Svečano otvorena 15. Sports & EU konferencija; Vojko Braut je sudjelovao u ime PGŽ

Danas je svečano otvorena 15. Sports & EU konferencija u organizaciji Pravnog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, dok je u ime Primorsko-goranske županije okupljene pozdravio zamjenik župana Vojko Braut.

Zamjenik Braut je u svom obraćanju istaknuo prepoznatljivost naše županije po jedinstvenom spoju „zelenog i plavog“ – otoka, priobalja i planinskog zaleđa. Istaknuo je kako se radi o jednoj od najrazvijenijih hrvatskih regija po svim ekonomskim parametrima, jakog gospodarskog i investicijskog potencijala te snažnom sveučilišnom centru koji je ujedno i jedna od najprivlačnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj.

VIDEO DANA:

S obzirom na temu konferencije, zamjenik Braut se osvrnuo na činjenicu da imamo preko 25.000 registriranih sportaša i na tisuće sportskih rekreativaca. Istaknuo je kako je Primorsko-goranska županija, zajedno s jedinicama lokalne samouprave, izgradila sportske objekte po cijeloj županiji i na taj način omogućila bavljenje sportom i izvan većih gradskih sredina.

Dodao je da takvom politikom i stalnom financijskom podrškom sportskim savezima, sport postaje dostupniji svima, a među najvećim županijskim investicijama upravo su ulaganja u sportsku infrastrukturu u Gorskom kotaru i na Platku u zaleđu Rijeke, koji je najveći sportsko- rekreacijski centar ove regije, poznat i po jedinoj skijaškoj stazi s pogledom na more.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari