SVI ZA DJEČJU BOLNICU! Na humanitarnom koncertu u subotu Krešo i Kisele Kiše, Obrazovni program, One Piece Puzzle, Nord….

Foto: N. Mrkonjić

Humanitarni koncert pod nazivom “Toni`s (Birth)Day” počet će u subotu 16. veljače u 19 sati u OKC Palach

Dana 16. veljače 2019. godine s početkom u 19 sati Primorski pijat organizira humanitarni koncert pod nazivom TONI’S (BIRTH)DAY čiji će prihod od prodanih ulaznica i donacija u cijelosti biti uplaćen za uređenje odjela Dječije bolnice Kantrida.

Na koncertu će među ostalima nastupiti Krešo i Kisele Kiše, Saša 21, Obrazovni program, One Piece Puzzle, Nord, Dellboys i još neki izvođači. U pauzama i nakon svirke glazbu će puštati poznati DJ DOG.

Udruga Primorski pijat je udruga čija je primarna djelatnost promicanje tradicionalnih običaja našega kraja. Prije svega, zavičajne gastro/eno kulture rasprostranjene diljem Primorsko goranske županije.

Većina manifestacija na kojima su aktivno sudjelovali imala je humanitarni karakter, poput nastupa u Čakovcu gdje su, na poziv Udruge MURID, pripremali obroke za djecu s posebnim potrebama.

Aktivno sudjeluju u programu Udruge Riječko srce a Kristian Kozmić u sklopu akcije Sve za našu djecu pripremao je obroke za posjetitelje spomenute manifestacije.

U ime organizatora i obitelji, ovim putem molimo da prema svojim mogućnostima pomognete u realizaciji ove humanitarne manifestacije uplatom donacije na račun: IBAN: HR1524020061500068092.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari