U Crikvenici sve pršti od ljubavi: Otkrivamo zašto zaljubljeni parovi dolaze baš ovdje!

Crikvenica se uključila u međunarodni projekt kojim se kroz temu ljubavi jača turizam

Petra i Damir uživaju u romantici. U Crikvenicu su došli proslaviti praznik ljubavi. Za mjesec dana stiže mali Max pa je ovo posljednje Valentinovo u dvoje.

„Čekam bebu, u potrazi za lijepim vremenom, morem, došli na ručak i nazad za Zagreb“, kaže nam Petra Antonijević.

Crikvenica se sve intenzivnije brendira kao jedna od najromantičnijih domaćih destinacija. Osmislili su čak deset najboljih mjesta za poljupce.

„Sigurno nikada nisam pomislio da ću jednoga dana imati priliku posjetiti Hrvatsku gdje se ovako promovira ljubav. Ova priča je stvarno jedinstvena“, kaže Antonio Cantatore iz Italije.

Crikvenica se uključila u međunarodni projekt kojim se kroz temu ljubavi jača turizam. Sve su popularnija destinacija za zaruke, vjenčanja, ali i obnovu ljubavnih zavjeta. Osmislili su labirint ljubavi i romantičnu cestu.

„Jedna ljubavna priča koja apsolutno se proteže od svih dobnih skupina, od onih najranijih kada počinju neke prve ljubavi pa do one starije dobi kada ljudi ponovo žele oživjeti svoju ljubav i probuditi neke nove strasti“, kaže Ivona Matošić Gašparović, dogradonačelnica Crikvenice.

Poručuju da Crikvenica nudi sve što je potrebno za to. Potvrđuje to i par čija priča vraća vjeru u ljubav. Zajedno su gotovo pedeset godina, a vole se kažu, puno više nego prvoga dana. U svakodnevnim šetnjama ruku si ne ispuštaju. Kad ih pitate u čemu je tajna, jasno je odmah- muškarac prvo daje riječ ženi!

„Ča ti misliš? Čim više toleriraš, više voliš! Ja ne mogu vama recimo tolerirat neke određene stvari, njemu mogu sve! Jel tako! I završili smo priču, samo prag tolerancije. I tu je normalno i dobra kuhinja. Sve je dogovorno! A ako se ne možemo dogovorit onda je po njezinom!“, zaključuju Marina i Karlo Dočić.

Crikveničani očito imaju formulu za ljubav.
Maja Brkljača

Više u VIDEOPRILOGU: