SVI ZA ROBIJA! Riječanin Nikola pokrenuo aukciju dresa prerano preminule legende -. Gorana Brajkovića

Foto: Facebook/Pixsell

Aukcija traje do subote 23. studenog u 12 sati

Humanitarna akcija “Forca Robi” za povratak u naš grad Roberta Ivanovića, bolesnog novinara i velikog navijača HNK Rijeke, zahuktala se do razmjera kakve samo Rijeka može izgraditi!

Jedan od onih koji se uključio u akciju je i Riječanin Nikola Cimeša koji se u korist Robijeva zdravlja odrekao predmeta koji mu nesumnjivo jako puno znači.

Riječ je o “svetom dresu” bivšeg igrača HNK Rijeke i bivšeg reprezentativca Hrvatske, prerano preminuloga Gorana Brajkovića.

Dres je od danas na aukciji na društvenoj mreži po početnoj cijeni od 500,00 kuna, što je iznos koji će se nesumnjivo višestruko uvećati do istreka roka za nadmetanje u subotu 23. studenog u podne.

Dres će, naravno, pripasti onome tko ponudi najveći iznos novca za otkup ovog unikatnog dijela sportske opreme, a sav novac od prodaje dresa ide u fond za uređenje doma i pomoć u kući Robertu Ivanoviću.

Pokretač aukcije Nikola Cimeša ukratko nam je pojasnio svoje motive za ovaj potez.

“Prerano preminuloga Gorana Brajkovića poznavao sam jako dobro, bio je izvanredan čovjek i igrač. Poznajem ga upravo iz vremena kada je igrao za HNK Rijeku, a ovaj dres koji sada dajem na aukciju darovao mi je upravo Goran nakon jedne utakmice reprezentacije Hrvatske. Njegov prerani odlazak bio je i ostao velika tragedija…”

Sigurno vam nije onda bilo lako rastati se od ovog dresa?

“Naravno da nije, ali procijenio sam da je ipak važnije, zahvaljujući tome dresu pomoći odnosno  dati šansu za novi početak jednome drugome mladome čovjeku. Siguran sam da bi se i Goran složio s time”, rekao nam je Nikola Cimeša.

Čestitke pokretaču i svima koji će sudjelovati u aukciji! A Robiju želimo brzo i potpuno ozdravljenje…

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari