U Rijeci i ove godine akcija “Kuglice dobrih želja“! Evo svih detalja…

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

I ovog adventa Udruga studenata biotehnologije (UsbRi) u suradnji i pod pokroviteljstvom grada Rijeke organizira humanitarnu akciju “Kuglice dobrih želja“

Akcija će se odvijati 27. i 28. studenog na riječkom Korzu te na Trgu Grivica. Za građane su ove godine pripremili 1000 kuglica koje će se moći kupiti na dvije lokacije po cijeni od 20 kuna. Građani će potom napisati svoje želje i objesiti kuglicu na bor!

Od 10-20 sati na kućicama na Korzu i na Trgu Grivica dežurat će volonteri, riječki studenti razilčitih fakulteta koji će građanima pomoći pri izradi kuglica!

“Pridružite se i ove godine ovoj pozitivnoj akciji! Ukrasimo i uljepšajmo Rijeku zajedno! Sve prikupljene donacije ovogodišnje akcije namijenjene su za kupnju specijalno prilagođenog kombi vozila za prijevoz osoba s invaliditetom te za Azil za pse “Društvo za zaštitu životinja Rijeka”, poručuju vam organizatori.

Građani će prilikom donacije sami odlučiti u koju shvrhu ide njihov prilog.

Uz volontere s riječkog sveučilišta, ove godine opet će tu biti i volonteri Azila za pse “Društvo za zaštitu životinja Rijeka” koji će sobom povesti i nekoliko četveronožnih prijatelja kako bi još više uljepšali ovu akciju i proželi je veseljem i pozitivnom energijom!

Ukoliko ste još neodlučni oko udomljenja četveronožnog ljubimca, možda se neki od vas baš ove godine odluče uljepšati život jednome od njih!

Građane koji su aktivni na društvenim mrežama poput Facebook-a, Instagrama i slično pozivaju se da koristeći danas popularnim hashtag(#) fotografiraju svoje kuglice te na taj način ovu adventsku priču podijele sa svojim prijateljima. Koristeći hashtag #kuglicedobrihželja u opisu svojih fotki na društvenim mrežama imat ćemo priliku svi vidjeti lijepe fotke te uživati u zajedničkim trenucima.

Organizatori su zahvalili i medijskim partnerima te svima koji će popratiti akciju, kao i svima koji su omogućili realizaciju cijele ove studentske humanitarne akcije – posebno Gradu Rijeci koji je financirao cjelokupan projekt.

“Neka naše želje i dobra djela ukrase riječki bor i ovog adventa , a svačije srce bude sretno i ispunjeno ljubavlju!”, poručuju zaključno predstavnice Udruge studenata biotehnologije (UsbRi) i organizatorice događaja Martina Buretić i Renata Singolo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari