PODIŽU CIJENE VOŽNJE

Taxi Fiume objavio: “Ovo odgađamo već dulje vrijeme, ali je došlo vrijeme…”

Porast cijene goriva i svih drugih energenata natjerao je i ovu riječku tvrtku na poskupljenje usluga

Taxi Fiume povećava cijenu svojih usluga. Na to ih je natjerao porast cijene goriva ali i svih drugih energenata što ovoj riječkoj tvrtki povećava cijenu poslovanja.

O poskupljenu usluga sami su obavijestili korisnike objavom na društvenim mrežama. Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Ovu objavu odgađamo već dulje vrijeme, ali je došlo vrijeme da upoznamo klijente s novim cijenama vožnje koje vrijede od 01.03. Vjerujemo da ste već do sada mogli primijetiti najavu povećanja cijena pa tako isto nažalost ne može zaobići niti #taxifiume. Budući da su nam drastično poskupjeli troškovi poslovanja te gorivo, bili smo primorani na ovaj potez.
Želimo vam se zahvaliti na razumijevanju te povjerenju. Uvijek na usluzi, vaš #taxifiume!”, napisali su iz ove riječke prijevozničke tvrtke.

Međutim, ističu kako su njihove cijene prijevozničkih usluga i s ovim povećanjem vrlo povoljne i itekako konkurentne na tržištu.

A one od 1. ožujka glase ovako:

Vožnja unutar grada do 5 km – 30 kuna
Dostava unutar grada do 5 km – 30 kuna
Svaki idući kilometar unutar grada – 6 kuna

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari