VRIJEDNO PRIZNANJE

Troje liječnika KBC-a Rijeka dobilo odličja Hrvatskog liječničkog zbora

Odličja Hrvatskog liječničkog zbora primili su riječki liječnici Neven Čače, Dubravka Jurišić-Eržen i Tea Schnurer-Luke Vrbanić

U Zagrebu su svečano uručena odličja Hrvatskoga liječničkog zbora za 2021. godinu uvaženim članovima, ustanovama, institucijama i udrugama. Predsjednik Zbora prof. dr. Željko Krznarić otvorio je dodjelu odličja pozdravivši sve nazočne i čestitavši dobitnicima odličja na izvrsnosti, humanosti i dosezima unutar struke, kao i trajnoj skrbi o hrvatskom zdravstvenom sustavu.

Odličje i plaketu Ladislav Rakovac dobili su iz KBC-a Rijeka prim. dr. Neven Čače i prof. dr. Dubravka Jurišić-Eržen za poseban doprinos zdravstvu i zdravstvenoj skrbi naroda.

Povelju Hrvatskog liječničkog zbora, kao odličje za poseban doprinos, dobila je prof. dr.Tea Schnurer-Luke Vrbanić.

Svečanosti su prisustvovali brojni uglednici iz zdravstvenog sustava, a u ime Ministarstva zdravstva skup je pozdravila državna tajnica dr. Marija Bubaš.

U ime odličnika, govor zahvale održao je doc. dr. Krešimir Luetić, predsjednik Hrvatske liječničke komore, koji je za Komoru primio posebno odličje Hrvatskoga liječničkog zbora u povodu 25. obljetnice postojanja.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari