APEL ZA POMOĆ

TUGA NA GROBNIKU: Tek rođena djevojčica ostala bez majke; samohranom ocu potrebna je pomoć!

Ilustracija: Sanjin Strukic/PIXSELL

Ovih dana, u sjeni svih drugih tragedija koje su zadesile ovu našu malu ali beskrajno ponosnu zemlju Hrvatsku, dogodila se i jedna tragedija tu kraj nas, u našem susjedstvu, u Podkilavcu

Jedna tek rođena djevojčica ostala je bez majke, suprug bez žene, brat je dobio sestricu ali izgubio mamu. Svi su, zbog korone, ostali i bez djeda – sve u razmaku nekoliko dana!

I u svemu tome, uslijed svih ovih tužnih okolnosti oko nas, financijska situacija im je neizvjesna pa su njihovi poznanici putem društvenih mreža uputili apel za pomoć.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

Dragi ljudi, puno poziva i poruka upućujete i tražite info što se to tako tužno dogodilo na Grobniku, pa da ukratko pojasnim.

Trebala je to biti lijepa priča o rođenju curice, sestrice petogodišnjem dječaku, kao dar za Božić. Trebali su ovo biti bajkoviti blagdani za mamu Emu i tatu Alena.

Međutim, kao u najgorem horor filmu, bajka se pretvara u tugu i nevjericu. U visokoj trudnoći mami Emi se kao posljedica zaraze koronavirusom pogoršava zdravstveno stanje, upala gušterače…slijedi porod carskim rezom…stanje se pogoršava…nova operacija… Curica  je rođena 14.12.?

Dva dana kasnije, kao posljedica zaraze koronavirusom, umire Emin tata, bebin djed. Emino stanje se pogoršava, beba dolazi doma bez mame…

Agonija traje sve do zadnjeg dana grozne 2020. godine, kada mladoj majci Emi prestaje kucati srce. Tata Alen, veliki čovjek i prijatelj, koji je prije dvije godine ostao bez svoje majke, sada ostaje bez voljene supruge. A dječak i tek rođena djevojčica zauvijek ostaju bez maminog zagrljaja i poljupca. ??

Kako bismo im barem malo pokušali pomoći u ovoj velikoj tragediji i početku jednog teškog životnog razdoblja, skupljamo dobrovoljne priloge. Hvala svima ?

Uplate se mogu izvršiti na broj računa:

ALEN MAGANJA
ZAGREBAČKA BANKA
HR8823600003218982780″, napisala je Morena MIčetić Fabić u objavi koja se širi Facebookom.

Ako možete, pomozite im!

Dragi ljudi, puno poziva i poruka upućujete i tražite info što se to tako tužno dogodilo na Grobniku, pa da ukratko…

Objavljuje Morena Mičetić FabićPetak, 1. siječnja 2021.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari