U SKLOPU EU PROJEKTA

TZ grada Rijeke objavila je natječaj za fotografiranje i otkup fotografija

Turistička zajednica grada Rijeke objavila je natječaj za fotografiranje i otkup fotografija u sklopu EU projekta „Povežimo se baštinom“.

Radi se o javnoj nabavi, na koju se mogu javiti gospodarski subjekti koji ispunjavaju uvjete natječaja, između ostala mogu potvrditi svoju sposobnost ili sposobnost stručnjaka kojeg su unajmili dostavom portfolija fotografija lili potvrde o članstvu u jednoj od strukovnih udruga.

Provedbom projekta “Povežimo se baštinom” nastoji se razviti prepoznatljiva i jedinstvena kulturna baština urbanog područja uz poticanje turističkog razvoja temeljenog na načelima održivosti.

VIDEO DANA:

Turistička zajednica grada Rijeke jedan je od partnera na projektu Povežimo se baštinom i nositelj je radnog paketa „Promidžba i vidljivost integrirane turističke destinacije“. Cilj radnog paketa „Promidžba i vidljivost integrirane turističke destinacije“ je čim širi krug zainteresirane javnosti upoznati s tijekom projekta i njegovim rezultatima, širiti znanje, doseći osviještenost različitih ciljnih skupina, utjecati na njihovo ponašanje i mišljenje o mogućnostima kulturne i prirodne baštine te mijenjati njihov pristup i odnos prema njima.

Više informacija i dokumentacija o objavljenom Pozivu za Nabavu 31 – grupa 3 može se pronaći na mrežnoj stranici Europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Projekt „Povežimo se baštinom“ okuplja 13 fizičkih lokacija kulturne baštine karakteristične za svako lokalno područje uključeno u projekt: Rijeku, Mošćeničku Dragu, Lovran, Kostrenu, Čavle, Viškovo, Klanu, Opatiju, Kraljevicu i Kastav. Izgrađeni ili revitalizirani objekti će kreirati mogućnost jačeg turističkog, gospodarskog i regionalnog razvoja temeljenog na kulturološkom identitetu područja Urbane aglomeracije Rijeka.

Ukupna vrijednost projekta „Povežimo se baštinom“ je 76.328.201,95 kuna, od čega bespovratna sredstva iznose 36.369.926,74 kuna. Bespovratna sredstva osigurana su iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativnog programa konkurentnost i kohezija, putem mehanizma Integriranih teritorijalnih ulaganja (ITU mehanizma), kojem se podupiru projekti gradova i općina okupljenih u urbane aglomeracije.

Europski fond za regionalni razvoj

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari