VELIKA ZAHVALA SVIMA

TZ grada Rijeke se zahvaljuje svima koji su doprinijeli uspješnoj realizaciji 41. Riječkog karnevala

Turistička zajednica grada Rijeke kao glavni organizator, uz Grad Rijeku, upućuje veliku zahvalu svim uključenima koji su doprinijeli uspješnoj realizaciji 41. Riječkog karnevala.

Velika zahvala upućena je svim sudionicima, karnevalistima, partnerima, suradnicima, gradskim službama, medijima, volonterima, sponzorima i prijateljima Riječkog karnevala!

„Za nama je još jedno uzbudljivo i veselo peto riječko godišnje doba! Ovogodišnji Riječki karneval, iako vremenski dosta kratak, bio je bogat događanjima, iznimno dobro posjećen te je protekao mirno i uz puno dobre karnevalske zabave.

Time je još jednom dokazana njegova vrijednost kao jednog od najprepoznatljivijih elemenata kulturnog identiteta grada Rijeke kao i važnost očuvanja tradicije kojoj se divi cijeli svijet, a u stanovnicima šire regije budi najiskreniji osjećaj ponosa i pripadnosti“, poručuju iz Turističke zajednice, dodajući kako su timski rad i ljubav prema Riječkom karnevalu rezultirali su još jednim karnevalskim izdanjem za pamćenje.

Fotografije i snimke Međunarodne karnevalske povorke Riječkog karnevala obišle su i obilazit će svijet šireći poruku prijateljstva i pozitivne energije koja je u nedjelju vladala centrom Rijeke, a oni koji su sudjelovali u povorci i pratili najljepšu karnevalsku priredbu uživo, uspomenu na njeno 41. izdanje nosit će u srcu te doživljaje i ljubav prema karnevalu prenositi generacijama koje dolaze.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari