UZ RAZNOLIKU GASTRONOMSKU PONUDU

U gradu Krku doček Nove godine uz dnevni i večernji program!

U gradu Krku se tijekom cijelog prosinca održava bogat kulturno-zabavni adventski program uz raznoliku gastronomsku ponudu na adventskim kućicama i ugostiteljskim objektima

Za posljednji dan u godinu organizatori su pripremili dva dočeka Nove godine, dnevni i večernji uz atraktivan zabavni program.

U jutarnjim satima uz glazbeni program održat će se i zdravica krčkog gradonačelnika tijekom koje se planira podijeliti 1000 čaša pjenušaca s otoka Krka i to točno u podne. Večernji doček začinit će L’amour band koji ove godine slavi 25 godina postojanja pa će u duplom slavljeničkom izdanju zabaviti sve posjetitelje!

Program trećeg Adventa u Krku osigurao je raznovrsni sadržaj za djecu i odrasle – koncerte renomiranih hrvatskih glazbenika, dječjih zborova i polaznika glazbenih radionica, izložbu, radionice, ali i odličnu prigodnu gastronomsku ponudu!

Na pet adventskih kućica posjetitelje očekuju dobro poznata blagdanska jela poput kobasica, kupusa, mesa s roštilja te raznih vrsta burgera, ali i neke tradicionalne otočne delicije kao što su kiselice, janjeći drobčići, grah s kobasicom ili sendviči s domaćim krčkim sirom.

Blagdansko su vrijeme zasladile fritule, mirisni vafli, palačinke sa skutom i domaćim džemom, a uz ukusna jela, dostupna je i šarolika ponuda pića, uključujući zimske koktele i kuhani sok od jabuke.

Adventske kućice u Krku radit će zaključno s blagdanom Sveta tri kralja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari