ODLIČNI UVJETI

U KBC-u Rijeka obnovljen prostor Klinike za urologiju; Radovi vrijedni 7 milijuna kuna!

Transplantacijom bubrega u novoj sali simbolično je obilježen početak rada na uređenim odjelima

Prvim zahvatom transplantacije bubrega izvedenog protekle subote u večernjim satima u novoj operacijskoj dvorani, simbolično je obilježen završetak građevinske i tehnološke adaptacije svih odjela Klinike za urologiju riječkog KBC-a.

Nakon skoro dvije godine temeljitih radova obnovljen je cijeli 2. kat glavne zgrade lokaliteta Sušak, a uređene su i opremljene ambulatne, operacijske sale, dnevna bolnica, sobe za pacijente i svi drugi prostori kojima Klinika raspolaže.

Riječki urolozi su posebni zadovoljni trima, potpuno novim operacijskim dvoranama, opremljenim u skladu sa svim propisima i stručnim smjernicama.

Rukovodstvo Klinike će nove uvjete iskoristiti za povećanje obima posla i dodatno skraćivanje listi čekanja, a optimizacija radnih procesa doprinijet će kvaliteti pruženih medicinskih usluga.

Ukupna vrijednost radova na odjelima Klinike za urologiju, koji su obuhvatili i prostore Zavoda za nefrologiju, dijalizu i transplantaciju bubrega, iznose 6,9 milijuna kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari