POLAZNICI ODUŠEVLJENI

U Matuljima, Jušićima, Rupi… ‘poludjeli’ za fitnessom! Za mještane Općine Matulji produljeno sufinanciranje treninga

Kao što smo već pisali, Općina Matulji ovog je ljeta započela s programom “Vježbom i prevencijom do zdravlja” koji obuhvaća fitness na otvorenom.

Prvog lipnja su krenuli prvi treninzi na otvorenom koji su se održavali tijekom lipnja i srpnja na čak četiri lokacije (Matulji, Rukavac, Brešca, Rupa). Program su provodile trenerice iz Športsko-rekreacijskog kluba „Mali gym“ i „Absolute life“.

Mjesečna članarina je iznosila 50 kuna po lokaciji, a ostali iznos je sufinancirana Općina Matulji. Tada se prijavilo preko 100 korisnika s područja Općine Matulji.

Zahvaljujući tako velikom interesu mještana, Općina Matulji je nastavila s provođenjem programa. S otvorenog vježbališta su prebačeni na vježbanje u zatvorenom – dva puta tjedno u Domu Jušići i Domu Rupa. Treninge vode trenerice iz Malog gyma Slađana Macura Krnjatić i Lorena Zamlić iz Abosolute Sport Life-a.

“Na ljeto je bio odličan odaziv! Korisnici su bili oduševljeni, pogotovo vježbači iz malih mjesta kojima je nespretno putovati na treninge. Tu je potrebno puno vremena, vožnje, parking… i nije svima dostupno. Ovime smo učinili vježbanje dostupnim svima. Svi su se pokrenuli i možemo reći da su se zaljubili u vježbanje, kazala nam je Slađana Macura Krnjatić iz Malog gyma.

Upravo zbog velikog interesa i pozitivnog iskustva, produljen je program treninga. Kako sada stvari stoje – do Nove Godine, a ukoliko bude dovoljno zainteresiranih moglo bi se nastaviti i nakon Nove godine.

Cijena je sada 75 kuna mjesečno a prijave još uvijek traju!

Trenutno mjesta ima u Jušićima, a ako bude dovoljno zainteresiranih može se otvoriti i još neki termin.

“Pozivamo sve zainteresirane da se svakako jave”, zaključila je trenerica Slađana Macura Krnjatić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari