U nedjelju “Večer ‘lakših’ nota”za pravi blagdanski ugođaj u “Zajcu”!

Koncert “Večer ‘lakših’ nota: od operete preko mjuzikla do cabareta”, u nedjelju, 22. prosinca 2019. s početkom u 19.30 sati, u HNK Ivana pl. Zajca donosi još blagdanskog ozračja uz obilje popularne glazbe.

U šarmantno raspjevanom, duhovitom i svečanom raspoloženju, “Večer ‘lakših’ nota” pokušat će objediniti poznate taktove različitih glazbenih žanrova – od operete preko mjuzikla do cabareta – želeći publici ponuditi pravi predblagdanski događaj u kojem neće slušati isključivo božićne pjesme već i druge svevremenske, uvijek rado slušane i prepoznatljive glazbene brojeve. Istodobno će na istom koncertu objediniti pjevače i glumce, zabavljače i voditelje, a umjetnici riječkog HNK izrazit će se u punom sjaju svojih talenata.

Na popisu izvođača našli su se dobro poznati solisti riječke Opere, Vanja Zelčić, Olga Kaminska, Robert Kolar, Sergej Kiselev, Ivan Šimatović, Dario Bercich i Marko Fortunato, a pridružuju im se i glumice, zvijezde riječkog mjuzikla, Leonora Surian Popov i Elena
Brumini.

Njima će se iz Talijanske drame pridružiti i Mirko Soldano, a iz ansambla Hrvatske drame stižu Nikola Nedić i Mario Jovev, koji su kao duo „Žlice i gitara“, već nekoliko puta nasmijali publiku do suza.

U okviru raznolikog i bogatog programa bit će izvedeni songovi iz popularnih mjuzikala, poput “Da sam ja bogataš” (If I Was a Rich Man) iz mjuzikla “Guslač na krovu”, „Don’t Cry for Me Argentina“ i „Buenos Aires“ iz mjuzikla „Evita“ koji u siječnju stiže na pozornicu „Zajca“, ili „Stars“ iz mjuzikla „Jadnici“.

Iz operetnog repertoara na programu će se naći „Čardaš kavalir“ iz operete „Grofica Marica“, „O, kućo mala“ iz operete „Spli’ski akvarel“ i druge arije i dueti iz „Bajadere“, „Vesele udovice“, „Zemlje smiješka“… Naravno, na programu su i neizostavne pjesme u božićno vrijeme poput „Let it Snow“ ili „O Holy Night“.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari