U nedjelju za građane besplatni vođeni obilasci Rijeke, Krka, Vrbnika i Kastva!

Foto: Ilustracija (Stanislav Juretić)

Besplatna vođenja organizirana su u sklopu projekta “Upoznaj svoju zemlju”

U sklopu projekta „Upoznaj svoju zemlju“ Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske će povodom Dana međunarodnog priznanja Hrvatske, 13. siječnja, s početkom u 12 sati organizirati besplatna vođenja u svim gradovima u kojima djeluju društva turističkih vodiča – članice ZDTVH-a.

Projekt „Upoznaj svoju zemlju“ sastoji se od organizacije besplatnih vođenja od strane lokalnih turističkih vodiča u svakom gradu, a sva vođenja uz turističke vodiče počet će u isto vrijeme. Vođenja su namijenjena lokalnom stanovništvu kako bi upoznali svoj grad te postali ambasadori hrvatskog turizma, ali naravno i svi posjetiteljima i turistima.

Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske započela je 2017.godine s projektom koji je imao veliki odjek u javnosti, a ovakav uspjeh postignut je uz potporu nacionalne i lokalnih turističkih zajednica.

Cilj akcije je ukazati na važnost nacionalnog identiteta i kulturne baštine kao i na važnost rada lokalnih turističkih vodiča.

Članovi udruge turističkih vodiča Kvarnera vodit će obilaske u sljedećim mjestima:

Rijeka centar, mjesto polaska je Most hrvatskih branitelja na Delti

Rijeka, Trsat, mjesto sastanka kod spomenika Pape Ivana Pavla II.

Krk, mjesto sastanka kod sunčanog sata na Rivi

Vrbnik, mjesto sastanka na Trgu Škujica

Kastav

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari