ZABAVA UZDUŽ I POPRIJEKO

U Opatiji će biti ludo i nezaboravno! Doček Nove godine na nekoliko lokacija na otvorenom uz nikad bogatiji program

Opatija će Novu godinu dočekati s nikad bogatijim programom i zasigurno će biti jedna od najpoželjnijih destinacija posljednjeg dana godine na izmaku

Nova će se 2023. godina na otvorenom čekati na brojnim lokacijama koje su predstavljene na današnjoj konferenciji za novinare u Festivalu Opatija.

Svakako će najpopularniji i najposjećeniji biti središnji doček ispred opatijske gradske tržnice, na popularnom Mrkatu, gdje će na velikoj pozornici nastupiti tri doista sjajna glazbeno – zabavljačka imena. Program će započeti Grooversi, majstori zabave i odlične atmosfere, koji će na pozornicu u 21 sat, a u 23 sata svoj nastup počinju popularni Koktelsi.

Uz ovu nenadmašnu ekipu dočekat će se Nova godina uz odbrojavanje sekundi do ponoći te će potom čestitku okupljenima uputiti opatijski gradonačelnik Fernando Kirigin. Koktelsi će nastaviti svoj show do 01:15 kada na pozornicu stupa Dražen Turina Šajeta koji će sa svojim bendom staviti točku na opatijsku feštu.

Opatija nudi nekoliko dočeka

Opatija nudi još nekoliko dočeka, za svakoga ponešto: „Zadnje polne va Opatije“ ispratit će se na Tomaševcu od 11 sati, a djeca će svoj doček imati od 11 sati na Maloj ljetnoj pozornici.

U novu 2023. godinu na Ljetnoj pozornici posjetitelje će uvesti Dellboysi.

– Ispred gradske tržnice organiziramo tradicionalan, veseli domaći doček koji svi mi Opatijci posebno volimo i za koji su uvijek spremne naše jake domaće glazbene snage: Grooversi, Koktelsi i Šajeta. Pozivam građane da nam se pridruže na Mrkatu i tako dočekaju 2023. u dobrom društvu i ugodnoj atmosferi. Kako je već poznato, Grad Opatija je odustao od novogodišnjeg vatrometa i donirao sredstva u iznosu od 5 tisuća kuna Udruzi “Lunjo i Maza”, no to ne znači da neće biti scenskih efekata i vrhunske produkcije dočeka. Prognoza vremena je dobra, očekuje nas opatijska noć za pamćenje, kazao je gradonačelnik Fernando Kirigin.

‘Mi se svaki puta izvanredno zabavimo na opatijskom dočeku’

– Mi se svaki puta izvanredno zabavimo na opatijskom dočeku, ali uvijek nam je i izazov svirati pred domaćom publikom. Dat ćemo puno dobre volje i energije koju želimo prenijeti na publiku te jamčimo dobru zabavu, poručio je Nikola Peršić, frontmen Koktelsa.

Dražen Turina Šajeta je podsjetio na činjenicu da je u Opatiji održan prvi doček na otvorenom u Hrvatskoj još davno kada je on bio mladi pjevač, a lani smo bili jedan od rijetkih gradova koji je održao uspješan doček na otvorenom.

‘Ljudi su željni dobre zabave i zasigurno će “mahnitati” na Mrkatu, zabava nam svima treba’, kazao je Šajeta koji je naglasio da mu je 2023. godina ponovno jubilarna – slavi 30 godina postojanja umjetničkog imena – Šajeta.

Podsjećamo još da će promet središtem grada biti zatvoren od 18:00 sati 31. prosinca 2022. do 05:00 sati 1. siječnja 2023. i to Ulica maršala Tita od raskrižja s Ulicom dr. M. Laginje i Ulicom F. Peršića (skretanje za hotel Ambasador) do raskrižja s Radničkom i Ulicom V. C. Emina (skretanje za Opatijsku luku).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari