ČESTITKE STIPENDISTIMA

U Opatiji svečano potpisani ugovori o stipendiranju sa 117 učenika i studenata

Grad Opatija će u tekućoj školskoj/akademskoj godini imati čak 117 stipendista

Uvjete natječaja ispunilo je 45 učenika srednjih škola i 61 student. Dodjeljena je i jedna stipendija za poslijediplomski sveučilišni studij i jedna za izvrsne studente prava “Dr. Jadranko Crnić”.

Grad Opatija nastavlja stipendirati i 5 studenata iz Vukovaru te 4 stipendista iz Petrinje, u prošlogodišnjem razornom potresu teško stradalog grada.

Učenici-stipendisti mjesečno dobivaju 500,00 kuna stipendije i to kroz 10 mjeseci, a studenti po 1.000 kuna kroz 12 mjeseci.

Foto: Hrvoje Skočić/ Riportal

S opatijskim stipendistima danas je u Centru Gervais gradonačelnik Fernando Kirigin potpisao ugovore o stipendiranju.

VIDEO DANA:

–  Već niz godina Opatija bilježi trend porasta broja gradskih stipendista pa će tako u ovoj školskoj godini imati čak 10 stipendista više nego lani. Ovom respektabilnom brojkom Grad Opatija prednjači u širem okruženju gradova i općina, a stipendije dobivaju svi oni mladi ljudi koji ispunjavanju postavljene uvjete. Smatram da je vrlo važno poticati mlade ljude na putu njihova školovanja, usmjeravati ih u onom u čemu su dobri kako bi maksimalno razvili svoje potencijale, istaknuo je gradonačelnik Kirigin te svim stipendistima zaželio mnogo uspjeha u školovanju i sve najbolje za predstojeće blagdane.

Foto: Hrvoje Skočić/ Riportal
Foto: Hrvoje Skočić/ Riportal
Foto: Hrvoje Skočić/ Riportal
Foto: Hrvoje Skočić/ Riportal

Foto: Hrvoje Skočić/ Riportal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari