PRVA RADNA SJEDNICA

U Općini Jelenje konstituirano Općinsko vijeće, održana radna sjednica u novom sazivu

Nakon lokalnih izbora, početkom lipnja, održana je konstituirajuća i prva radna sjednica Općinskog vijeća Općine Jelenje u novom mandatnom razdoblju.

Svečanom prisegom članovi koje su izabrali naši sumještani dobili su priliku aktivno sudjelovati u političkom životu na području našeg Jelenja. Sukladno izbornim rezultatima i na temelju svega učinjenog u proteklom mandatnom razdoblju, za predsjednika Općinskog vijeća Općine Jelenje većinom glasova izabran je Dino Piljić, a za potpredsjednicu Općinskog vijeća Općine izabrana je Izabela Nemaz. Oboje dolaze iz redova Primorsko-goranskog saveza.
Dino Piljić, predsjednik Općinskog vijeća Općine JelenjeOstali su članovi Općinskog vijeća iz koalicije PGS – SDP Siniša Linić, Robert Maršanić, Ivica Pilčić, Arsen Blažić, Kristian Hlača, Martina Mičetić-Davidić. S liste grupe birača dva mjesta dobili su Fedor Dorčić i Vanda Radetić-Tomić, a iz HDZ-a jedno mjesto dobio je Ivoslav Ban. Unija Kvarnera ima jednog predstavnika, a to je Danko Baćac, kao i Grobnička stranka i Akcija mladih, koje predstavlja Marinko Grabar.
Dom kulture Dražice i ubuduće prostor za održavanje radnih sjednica Općinskog vijećaKonstituirani radni odbori Općinskog vijeća

Na prvoj radnoj sjednici Općinskog vijeća izabrana su i radna tijela Vijeća u vidu odbora.

Na radnoj sjednici izglasani svi odbori - savjetodavno tijelo Općinskog vijećaMandatnu komisiju čine Ivica Pilić (predsjednik), Siniša Linić i Fedor Dorčić. Članovi su Odbora za izbor i imenovanje Kristian Hlača (predsjednik), Siniša Linić i Martina Mičetić-Davidić. Odbor za statutarno-pravna pitanja čine Arsen Blažić (predsjednik), Josip Stipić i Suzana Šebelj Colnar.

Članovi su Odbora za prostorno planiranje, uređenje naselja i stanovanja, zaštitu i unaprjeđenje prirodnog okoliša Robert Maršanić (predsjednik), Kristian Hlača i Danko Baćac.

Odbor za proračun i financije čine Robert Maršanić (predsjednik), Mark Kovačić i Dobrila Vlastelica.

Odbor za zdravstvenu zaštitu i socijalnu skrb te brigu o djeci čine Jasmin Kalanj Linić, Morena Mattei, Ivoslav Ban.

Odbor za šport čine Ivica Pilčić (predsjednik), Marcelo Mattei i Adolf Juretić.

Odbor za kulturu, odgoj i cjeloživotno obrazovanje čine Martina Mičetić-Davidić, Dobrila Vlastelica i Zlata Zaharija Ćućić.

Članovi Odbora za strateški razvoj, gospodarstvo, poduzetništvo, zaštitu potrošača i EU-fondove čine Izabela Nemaz (predsjednica), Hrvoje Brnelić i Branko Juretić.

Odbor za brigu o hrvatskim braniteljima, obiteljima poginulih, umrlih i nestalih hrvatskih branitelja čine Milivoj Kukuljan (predsjednik), Arsen Blažić i Branko Juretić.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views Views