U ovim dijelovima Rijeke od danas pa do 30. kolovoza u noćnim satima neće biti vode

Photo: Borna Filic/PIXSELL

Privremeno će se u razdoblju od 28. do 30. kolovoza ove godine, u noćnim satima obustaviti isporuka vode dijelu korisnika u riječkim mjesnim odborima.

Režim obustave isporuke važiti će od 20 pa do 6 sati ujutro idućeg dana te u prvom dijelu dana 3. rujna ove godine, a na području mjesnih odbora Potok, Brajda-Dolac, Mlaka, Sveti Nikola i Turnić.

Popis ulica i dana s vremenskim razdobljem u kojem će se privremeno prekinuti isporuka vode bit će dostupan na internetskim stranicama Rijeka Kontakt Centra, KD Vodovod i kanalizacija d.o.o.  te će se informacija moći dobiti i telefonski na broju 211-906.

Za vrijeme prekida u vodoopskrbi, opskrba vodom bit će omogućena putem autocisterne koja će kružiti ulicama.

KD ViK moli korisnike za praćenje objava o prekidima u isporuci vode kako bi se na vrijeme opskrbili dovoljnim količinama vode.

Nakon završetka radova i ponovnog uspostavljanja vodoopskrbe, tj. dolaska vode, građanima se savjetuje da puste vodu da isteče dok se ne razbistri.

Ovi najavljeni privremeni prekidi u usluzi javne vodoopskrbe nužni su kako bi se pustio u funkciju izvedeni mimovod (bypass) – privremeni vodovodni cjevovod putem kojeg će se korisnicima, uključujući i KBC Rijeka, osiguravati nesmetana isporuka vode tijekom izvođenja radova u Krešimirovoj ulici.

Mimovod će privremeno preuzeti funkciju glavnog transportno-opskrbnog cjevovoda profila 300 mm koji će tijekom radova u Krešimirovoj biti zamijenjen novim.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views