Fantastičan video riječkog autora s igračima Orijenta 1919 u odijelima Mondo Uoma pobjednik Croatian Fashion Film Festivala!

Film Orijent 1919 je proglašen kao pobjednik između sedam konkurenata u užoj selekciji u kategoriji za najbolji nacionalni fashion film

Riječki fotograf, snimatelj i redatelj Filip Gržinčić, stalni suradnik riječkog butika Mondo Uomo, na Croatian Fashion Film Festival prijavio je svoj uradak snimljen u suradnji Mondo Uoma i HNK Orijet 1919, u koejm su nogometaši Orijenta na nekoliko trenutaka postali – manekeni.

Kombinirajući visoku eleganciju Mondo Uomo odijela i nogometne vještine igrača te ambijent stadiona na Krimeji, Gržinčić je kreirao nesvakidašnje atraktivnu atmosferu koju je sjajnom snimateljskom i montažerskom tehnikom pretočio u spektakularan promotivni video.

Inače, Croatian Fashion Film Festival se po prvi puta održao u Hrvatskoj, a inače je regionalni festival.

Na natječaju je pregledano više od 1500 filmova, a 50-ak ih je ušlo u užu selekciju raspoređenu u 13 kategorija te su žirirani od strane profesionalaca iz filmske i modne industrije.

Film Orijent 1919, autora Filipa Gržinčića (koncept, snimanje, režija, postprodukcija i montaža) je proglašen pobjednikom između 7 konkurenata u kategoriji za najbolji nacionalni fashion film.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari