DAN ZA ZIMSKE RADOSTI

U petak na Platku mogu uživati skijaši, sanjkaši i rekreativci; Evo koje staze su otvorene

Prirodni snijeg koji je prošle nedjelje pao na području Gorskog kotara zabijelio je i Platak

Iako količine nisu bile dovoljne za skijanje, prirodni snijeg poslužio je kao dobra podloga onom umjetnom pa se početkom tjedna krenulo sa zasnježenjem staze Radeševo 1.

Sanjkaši i ljubitelji ostalih aktivnosti na snijegu, na Platku su mogli uživati tijekom čitavog ovog tjedna, a vikend pred nama donosi dobre vijesti i za skijaše!

Od petka 19. ožujka pa dok to budu dozvolile vremenske prilike, skijašima će na raspolaganju biti donji dio staze Radeševo 1 koji je zasniježen i  u funkciji će biti pokretna traka Radeševo. Sanjkaši će dok bude prirodnog snijega moći uživati na sanjkalištu uz pokretnu traku Baby lift.  Osim skijanja i sanjkanja, Platak nudi različite mogućnosti za rekreaciju i ugodan boravak na svježem zraku.

Blagajna za prodaju karata radi od 8 sati, a pokretne trake od 9 do 16 sati. Informacije o radu skijališta svakodnevno se objavljuju na mrežnoj i Facebook stranici skijališta Platak. Posjetiteljima Platka na raspolaganju su djelatnici Goranskog sportskog centra u info kućici koja se nalazi pored parkirališta.

Dok su na snazi nužne epidemiološke mjere i ograničenje broja posjetitelja, u prodaji su isključivo dnevne karte. S obzirom na pogoršanje epidemiološke situacije, bez obzira što je riječ o otvorenom prostoru, posjetitelji se mole za pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari